Dobrodošli na novi sajt Skockanih

Na novom sajtu ćemo vas redovno informisati o novostima u klubu. Pretplatite se na naš newsletter kako bi redovno dobijali najnovije informacije o našim aktivnostima.

Saznaj Više

Informacije o članstvu

Pošto se često interesujete za učlanjenje u LEGO klub “Skockani”, pripremili smo odgovore na neka od najčešće postavljanih pitanja.

Saznaj Više

Dobrodošli na sajt LEGO kluba “Skockani”

Lego klub “Skockani” je grupa ljubitelja LEGO® kocki, cilj nam je da svu malu i veliku decu upoznamo sa LEGO® kockama i da broj ljubitelja ove “igračke” bude još veći.
Klub će se između ostalih aktivnosti baviti pravljenjem i organizovanjem izložbi i radionica, organizovanjem druženja članova Kluba kao i ostvarivanjem saradnje sa sličnim klubovima iz regiona i šire.

Prva okupljanja osnivača i dogovori o osnivanju počeli su još tokom novembra i decembra 2009. godine da bi konačno LEGO® klub “SKOCKANI” bio osnovan 13.03.2010. u Beogradu u Srbiji. Punopravno udruženje građana postajemo 13.07.2010.

Kao glavno sredstvo komunikacije među članovima i onima koji to žele da postanu koriste se službene internet stranice kluba: www.skockani.com kao i forum na sajtu, koji služi za diskutovanje o svemu i svačemu vezanom za naš klub i LEGO® kockice uopšte.

Želja nam je da konstantno rastemo kao klub i privučemo što veći broj ljubitelja LEGO® kockica u Srbiji, kao i da organizujemo što više izložbi kako bi što više ljudi upoznali sa ovom fantastičnom igračkom.

Na našem sajtu pronaći ćete sve aktuelne informacije vezane za naš klub, fotografije sa svih događaja i izložbi. Pored zvaničnog sajta i formuma možete nas pratiti i preko društvenih mreža, Facebook, Twitter, Pintrest itd.

Prijatelji Kluba