Autor Tema: 7743 - Police truck  (Pročitano 7531 puta)

przulj

  • Gost
7743 - Police truck
« poslato: Novembar 13, 2010, 09:33:36:posle podne »
Ovo je set koji mi je zagorčao život. Oboje djece (pogotovo sin) obožavaju da hvataju lopova, kog naravno moram da glumim ja. Kažu \"zato što imaš tačkice po bradi kao on\"  :pirate:  Još će me natjerati da se redovno brijem :sweating:
Set mi se sviđa jer je kamion stvarno veliki, po nekim komentarima čak suviše dug pa se teško provlači kroz ulice na city podlogama. Osim dimenzija, sadržaj mu je prilično interesantan, što se može vidjeti na fotografijama koje slijede.
Prikolica se može odvojiti od kabine kamiona i podijeljena je u tri dijela:
- dio najbliži kabini, koji meni liči na neki mobilni pritvor, sa obje strane ima vrata
- centralni dio sa dva radna mjesta za policajce, računarima, mapom grada, potjernicom, baterijskom lampom, stop palicom...
- pokretni dio za smještanje opreme koji ispada ako se kamion nagne (najčešće prilikom prenošenja) i po pravilu se raspadne u paramparčad :x
Velika bočna vrata centralnog dijela prikolice mogu u isto vrijeme biti otvorena, što omogućava lak pristup unutrašnjosti.
Drugi dio seta čini zgrada za dobrodošlicu u policijsku stanicu. Ima interesantnih detalja kao što su satelitska antena, video nadzor, rampa pored koje je mini semafor... Ja sam je postavljao na podlogu kao ulaz u stanicu, pa ogradio podlogu i dogradio zatvor i garažu. Pravi set policijske stanice bi naravno bio savršeno rješenje.
Set sadrži i policijski quad koji je odličan za potjeru, pošto kamiončina nije baš okretna pa lopov lako zbriše (iskustvo iz mene govori).
Uz gore navedeno dobijate i četiri figurice - tri policajca i jednog lopova (koji nije policajac)  
Evo i sličica:
Dugačak je 37 cm (i u hladnoj vodi)


Mrzim da lijepim registarske oznake :sick2:


Tri odvojena prostora prikolice


Centralni dio je pun detalja, od mene što bi naš narod rekao - respect


Ovo je to da-ne-kažem-šta što ispada kad se prikolica nagne


Rutinska kontrola, saobraćajnu i vozačku molim


Prijemno odjeljenje policijske stanice


Quad i vozač


Ista su oni ekipa, čast izuzecima


Sve na gomili + moj sivi duks