Drugari, prvo moram da podelim sa svima nase ogromno uzbudjenje i radost, pred sutrasnji odlazak na ovu Lego izlozbu.
Mi smo jedna porodica ekstremnih Lego-ljubitelja, a verovatno bi najtacnije bilo reci da je u ovom trenutku tj. poslednje 2-3 godine, najmladji clan nase porodice (dasa od 5 i po godina) bez sumnje preuzeo vodjstvo. Zapravo, svi koji ga znaju, uvereni su da je bas ON najveci, najposveceniji, najstrasveniji obozavatelj cele Lego...ideje.
Na zalost, mi smo kasno saznali i za ovaj fantasticni dogadjaj (Lego izlozbu i takmicenje) tj. saznali smo tek pre nekoliko dana. Srecom, bas na vreme da ne propustimo posetu - sutra!
Inace, fotke s (narocito) poslednje izlozbe su nas, kolektivno, oborile s nogu.
Mislim da smo link za tu stranicu ovih dana poslali SVIMA koje poznajemo.
(I svi su se totalno odusevili, naravno).
Nas petogodisnji Lego-boy veceras do ponoci nije mogao da spava od uzbudjenja i terao nas je da mu pokazujemo te fotke sa izlozbe najmanje 800 puta danas. Sta da vam kazem, uzbudjenje dostize vrhunac, ocekivanja su velika... ;o)
Ono sto nas u ovom trenutku najvise zanima tj. najveca nedoumica, koja nas muci pred odlazak na izlozbu jesu zapravo detalji u vezi s najavljenim takmicenjem, koje ce se odrzati, ako ne gresim, u 15h (oba dana).
O kakvom se tacno takmicenju radi??
Da li tu mozda postoji neki limit tj. starosna granica?
Da li postoje razlicite starosne grupe tj. takmicarske sekcije za svaki uzrast, mozda?
Nas Lego-dasa je potpuno poludeo od uzbudjenja, kad smo mu pomenuli da ce na izlozbi biti i takmicenje. Jako zeli da se takmici. Iako pojma nema(mo) o cemu se radi.
Posto mi vec znamo da on s lakocom ume da od 15 Lego kockica napravi spejs satl koji radi ;o)
voleli bismo da u tom smislu ucestvuje i na ovoj izlozbi tj. na takmicenju.
Upravo zbog toga bismo vam, svi porodicno, bili vrlo zahvalni na blizem opisu cele stvari i svim dodatnim informacijama koje mozete da nam date!
Hvala unapred & pozdrav!