hej drugari
ne znam koliko redovno gledate moju \"Drow\" moc temu, ali svejedno, evo i ovde, pretpostavljam da ce posluziti, pa da ne pisem ponovo, prekopiracu
:
hej drugari
napravili smo nesto novo na eurobricks forumu
ceo castle deo smo podelili na cetiri guilda (trazim pravu rec na srpskom... hmpf.. mozda esnaf?
u svakom slucaju, potrudili smo se da svako ima gde da ode - i da gradi u stilu koji je karakteristican. Skraceno, ntvrdi severnjaci, prirodi orijentisani zapad, pesak i stari jug i naravno tamni i zli istok
brzi linkovi:
Sever (Mitgardia)Zapad (Avalonia)Jug (Kaliphlin)Istok (Nocturnus)sve je nekako koncipirano da cak iako udjes u jedan guild koji je odredjen zelenilom i finim ljudima, opet mozes da osmislis neki zeznut cosak i da gradis sta hoces
u pitanju je zezanje i zabava, i to je ono sto je najbitnije
Svako osmisljava sebe (ili nekog svog lika), i nadalje gradi sa nekom pricom, pritom, koristi kao zastave boje svoga guild. Dele se poeni za mocove, i na kraju cemo videti ciji guild ce pobediti. Ovo jos nismo okacili, ali TLG se veoma zainteresovao za ovo nase malo igranje, i guild koji pobedi bice nagradjen, a i par njegovih clanova sa najvecim brojem bodova, a nagrade su, barem ovo sto se do sada pominje, zaista wow
Mada, igramo se zbog zezanja, ne zbog nagrada, zar ne?
Par fotki mojih tamnih vilenjaka koji ce pokusati da porobe ceo svet i kraljice koja ce me prezenotvati: