PaB =
Pick-a-Brick, misli se na zid na kom stoje razni lego delovi. Ja ću sa vremena na vreme otići do prodavnice i slikati delove koji se tamo nalaze i negde to objaviti, tj ako već ne bude bilo nekih sajtova sa sadržajem zida te prodavnice.
Sledeći planirani dolazak u Srbiju je Sledeći planirani dolazak u Srbiju je
10. oktobar 2014.
Cena velike čaše je 17.99 evra, a male 9.99 evra.
Naručivanje - dolaze u obzir mere tipa, šaka, dve tri, pola čaše, cela čaša. Naravno da ne bih da potrošim više od 5-10 minuta na punjenje jedne čaše, ali ću se svakako potruditi da ubacim što više delova

Dakle jako je
važno da mi ne treba puno vremena da popunim čašu. Ako se ikad desi da rešim da provedem ceo dan u prodavnici, javiću ovde

Svaka narudžbina treba da ima slike delova, osim ako ne budemo uspeli nekako da numerišemo delove kojih ima u tom trenutku u prodavnici, onda bi bili dovoljni samo brojevi.
Plaća se ceo iznos u napred + 2e po čaši (velika ili mala). Postoji mogućnost paypal-a ili uplata dogovorene sume u dinarima na račun u erste banci. U slučaju uplate u erste banci kupac se dogovara sa mnom koji to iznos u dinarima treba da bude i dobija broj računa, i naravno pare je moguće uplatiti lično u banci ili elektronski.
Krajnja cena
ne uključuje nikakvu DOSTAVU U SRBIJU ili slanje ili eventualnu carinu. U najgorem slučaju ovo bi trebala da bude još samo poštarina iz Novog Sada, Sombora ili Kikinde ka bilo gde u Srbiji, pošto planiram lično da donesem) eventualno neko koga ja znam. Što se tiče carine, pa tu već stara priča – 98% da neće biti nikakve carine, ali ako bude očekujem da kupac plati i taj trošak. Mogu ovde da dodam i da u prethodnih 5 slučajeva (tj. u svim slučajevima) nije bilo carine, i meni lično se nije desilo za ovih 20ak puta što sam prelazio granicu da me zaustavljaju za detaljnije preglede.
Mogu i da eventualno prepakujem i šaljem pakete direktno odavde, ali ne znam koliko bi to koštalo. Za članove u EU u svakom slučaju jeftinije nego za Srbiju.
Nije moguće dobiti povraćaj poreza, jer ja živim u Austriji i to za mene ne važi.
Za nove setove i naručivanje pogledajte
ovu temu.Za moju prodavnicu tj delove i setove iz moje lične kolekcije pogledajte
ovu temu.
Sadržaj zida je
ovde (pogledajte samo od kada je spisak)
Par slika iz prodavnice:
Slike od 29. septembra 2014