Zanimljiva tema za rasprave i razmatranja!
Par mojih komentara:
1) Vampir i skijas su vec bili...ajde skijas ce mozda biti malo drugacije obucen, cisto takmicenja radi...ali vampir...mozda neki tradicionalno srpski, kao Sava Savanovic? I mozda ne bude imao slepog misa kao \"aksesoriz\" nego leptiricu?! mmmmm
2) Pirat i posebno konkvistador daju zanimljiv pravac sa prethodnim figurama (caskali smo Dugme i ja juce o tome), neka ostane samo na malom golicanju maste sta bi moglo da iskoci iz tog trenda...
3) Ronilac mi je bio totalno nejasan, vec je bio, ali kada je razjasnjeno da je to stari tip onda je to vec sjajno!
4) Enemy Robot? Zar je onaj iz prve bio \"friendly\"? Ok, samo neka stizu, sf nikad dosta!
5) Evil Female Alien...rrrrrrrr... Ne znam samo da li je kao zla verzija Intergalactic Girl - Rozalije, ili bas neka alienka...?
6) Za kraj - obratite paznju na nazive: Fudbaler kojeg smo ranije dobijali imao je naziv Soccer Player, a ovaj koji nailazi je Football Player. Na srpskom je do skoro bilo isto tumacenje te dve reci, ali se sada vec razlikuju kao evropski i americki fudbal... Ovo bi mogao da bude opak baja...