Autor Tema: *BURP* (izvinjavam se)  (Pročitano 3205 puta)

Hexx

  • Gost
*BURP* (izvinjavam se)
« poslato: Novembar 15, 2011, 07:09:37:posle podne »
Dakle trebaju mi burpovi, svih boja i veličina, pa ako neko ima viška, možemo se nešto izdogovarati.

dakle ovo:



i/ili ovo:




pored toga, trebaju mi crne viteške kacige (svih oblika), mada realno mogu poslužiti bilo koje boje osim onih starih sivih, zatim ako neko prodaje ili menja seljake, orke, patuljke i tako to, nek se javi.

Last but not least, trebaju mi velike providne kocke, dakle one najobičnije providne bezbojne, bilo da su bricks, plates ili slopes. Rekoh velike da mi ne biste nudili 1x1x1 farove ili tako nešto :)

Angeli

  • Gost
Re: *BURP* (izvinjavam se)
« Odgovor #1 poslato: Novembar 15, 2011, 11:58:05:posle podne »
gde kad kako zasto, info :)
a ako pokazes fotke onoga sto gradis, mozda padnu i neke druge ideje sa nekim kockicama koje imamo? :)

Hexx

  • Gost
Re: *BURP* (izvinjavam se)
« Odgovor #2 poslato: Novembar 16, 2011, 01:02:58:pre podne »
Pa ono, burpovi mi trebaju za osnove zamkova i pejsaž, providne za vodu, kristal, sneg i tako to... Ne trebaju mi ni za šta konkretno, niti mi treba određen broj, ali kad bi ih imao, znao bih šta bih s njima. :nerd:

I taman sam imao neku ideju kuda da idem sa mojim magovima i tako to, kad sam video onu temu na eurobricksu sa gildama i sad već vrtim dizajn za mog Velikog Volšebnika (Grand Warlock) Gzara i njegovu armiju propalica, e sad, jedino što se dvoumim, da li da bude u šumi pored reke ili u močvari, u zavisnosti od toga šta budem mogao da skrpim...
Za armiju mi trebaju crne kacige, za samog Gzara crni čarobnjački šešir i/ili kukuljica (a la Imperator), koje na žalost nemam... seljani i tako to mi trebaju da ih mučim :devil2:

Da, ja sam u Beogradu, kao kompenzaciju nudim pare ili neke ol\'school town džidža-bidže (imam puno šapki, starih kaciga, kačketa...)

Angeli

  • Gost
Re: *BURP* (izvinjavam se)
« Odgovor #3 poslato: Novembar 16, 2011, 01:44:16:pre podne »
ej, svejedno je da li ces biti pored mocvare ili ono drugo, koristis kockice koje imas, a mi mastu :)
jer ako budes krenuo da cekas da ti dodju narudzbine, cekanju nikad kraja :) nekako mi mocvara izgleda kao nesto sa cime mozes vise da shvrljas, jer u njom ima i trave i blta i zivog peska i sta god da ti padne na pamet ;)

ahahah jesi video, ljudi su odlepili na Drow ;) ok, procice ih kad tad, ali za sada, samo o tome prichaju ;)

Hexx

  • Gost
Re: *BURP* (izvinjavam se)
« Odgovor #4 poslato: Novembar 16, 2011, 02:18:01:pre podne »
Pa pazi, ja ćutim i radim (dobro ajde, brbljam i radim), kad završim postovaću fotke, ne čekam nikoga i ništa, samo sam okačio temu čisto eto, ako neko vidi, da kontaktira mene pre nego nekog drugog jer mi generalno trebaju sve navedene kocke.

A nastavljamo priču na Drow temi :grin2: