Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - Sammael

Stranice: 1 [2] 3
16
LEGO Setovi / 10232 Palace Cinema
« poslato: Januar 18, 2013, 11:03:20:posle podne »
10232 Palace Cinema (Bioskop Palas)



Za uzrast 16+ godina -  2.194 delova
Cene: US $149.99 CA $199.99 DE 139,99€ UK 119.99 £ DK  1,099.00 DKK

Skockajte gala premijeru u Bioskopu Palas!

Večeras je premijera u Bioskopu Palas! Osvetlite noćno nebo reflektorima dok mlada zvezda stiže na premijeru u raskošnoj crnoj limuzini! Okupite masu obožavalaca na pločniku popločanom zvezdama, a onda ih uputite u foaje koji je bogato ukrašen detaljima i sadrži štand za prodaju pića i kokica i biletarnicu! Neka se popnu velikim stepeništem do bioskopske sale sa velikim platnom, projektorom i udobnim stolicama u koje mogu da se zavale 6 minifigura. Najnoviji objekat u seriji LEGO® modularnih zgrada, dvospratni Bioskop Palas je ugaona građevina prepuna detalja. U okviru ovog kolekcionarskog modela nalaze se pločnik popločan zvezdama, ulazna vrata sagrađena od kockica, posteri, veliki znak na ulazu, toranj i ukrašeni krov. Sadrži 6 minifigura: mladu glumicu, vozača, 2 posetioca, fotografa i bioskopskog radnika.



• Sadrži 6 minifigura: mladu glumicu, vozača, 2 posetioca, fotografa i bioskopskog radnika.
• Tu su ulazna vrata sagrađena od kockica, posteri, veliki znak na ulazu, toranj i ukrašeni krov, foaje, štand za prodaju pića i kokica, biletarnica, stepenište, bioskopsko platno, projektor i fotelje za 6 minifigura
• Elegantna klasična limuzina je deo seta
• Set sadrži retke delove kao što su crvena podloga, tamno bež, tamno crveni i zlatni delovi
• 6 minifigura može se udobno zavaliti u sedištima!
• Možete se igrati na pločniku popločanom zvezdama, u foajeu koji je prepun detalja ili u sali sa velikim platnom!
• Sakupite i izgradite čitav grad od LEGO® modularnih zgrada kao što su 10224 Gradska većnica, 10218 Radnja za kućne ljubimce i 10211 Robna kuća!
• Bioskop Palas visok je 38cm, širok 25,5cm i dubok 25.5cm
• Limuzina je visoka 4cm, dugačka 15cm i široka 5cm

Set će biti u prodaji od marta 2013









Još slika: https://picasaweb.google.com/115072684633278055739/20130118PalaceCinema?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPmMmp3-_riEjQE&feat=directlink

17
Takmičenja / TAKMIČENJE U BRZOM SLAGANJU KOCKICA NA 6. IZLOŽBI
« poslato: Januar 16, 2013, 10:14:50:posle podne »


[ul]
  [li]Takmičenje će se održati u nedelju 20.01.2013. i to prijave od 13-14h a početak takmičenja u 14.30h[/li]
  [li]Mogu učestovati deca do 14 godina starosti (podeljeni u mlađu i stariju kategoriju)[/li]
  [li]Viša starosna grupa će imati skraćeno vreme slaganja u susretu sa nižom za 10 sekundi[/li]
  [li]Cilj slaganja je da se za 2 minuta složi što DUŽA konstrukcija, koja se sa tlom odnosno pločom sme dodirivati u NAJVIŠE 2 tačke[/li]
  [li]Konstrukcija mora ostati cela, iznad tla kada sudija označi kraj slaganja[/li]
  [li]Za pobednike (odnosno prvo, drugo i treće mesto) LEGO web Shop KOCKA.RS (www.kocka.rs) je obezbedio vredne nagrade[/li]

[/ul]
Dođite da se družimo i takmičimo!

LEGO klub SKOCKANI

u saradnji sa


18
Takmičenja / TECHNIC - YOU DESIGN IT, WE MAKE IT - GLASANJE
« poslato: Januar 16, 2013, 10:45:42:pre podne »
Izabrano je 10 finalista, vreme je za glasanje!



Za glasanje je potreban LEGO ID. Možete glasati samoj jednom, tako da treba da dobro razmotrite sve radove.

Rok za glasanje je 22.01.2013.

Dobitnik će biti proglašen već 23.01.2013 na istom sajtu.

19
Evo malo prvih fotografija sa izložbe, zahvaljujući mom drugu Marku - nadam se da će i ostali podeili svoje fotografije u ovoj temi:

Pogled na Lego gradić:



Koncert i izložba traktora na otvorenom:



Klasične gradske scene 1978-1980:



Imperijalni šatl:



Brojne letelice iz Ratova Zvezda:



Učitelj Joda:



Bitka za Endor:




Mindstorms:



Svemirska stanica:



Radarska baza:



Moderna interpretacija klasičnog LEGO svemira:



Epska fantastika - sukob svetlosti i tame:



Orkovi dolaze:



Zmije i gušteri:



Urušeni zmijski hram:



Nekropola:



Palata zmajske kraljice:



Ruševine osmatračnice:



Sile tame:



Sile dobra:



Srednjevekovno selo:



Pomorska bitka:





Technics:



Radovi sa konkursa:



Viking mech:



Vestern:



Klasična železnica sa planinom i ski centrom:





Vozovi:








20
LEGO Setovi / Koje setove biste voleli da vidite?
« poslato: Decembar 22, 2012, 10:52:33:posle podne »
Da ste vi u prilici da dizajnirate LEGO setove, kakve biste setove dizajnirali?

Počeću ja, a probaću da budem realističan po pitanju veličine i broja figurica. Recimo da krenem od LOTR-a pošto mi je to trenutno omiljena tema.

Lord of the Rings: Fellowship of the Ring

Mali setovi (cena 15 EUR, kao Gandalfov dolazak)

Rođendansko slavlje: dva obična hobita u malom šatoru punom hrane i pića. Ideja seta je da omogući ljudima da nabave \"generičke\" hobite za diorame u Hobitonu i da se kupovinom više primeraka lako prikaže scena sa Bilbovog 111 rođendana.

Krađa pečuraka: Veseli i Pipin, dva psa farmera Magota, gomila povrća i nekoliko pečuraka, kukuruzište kroz koje se jure. Još jedan \"civilni\" LOTR set za potrebe kreiranja hobitonske seoske idile.

Baklberi skela: Frodo i jedna od Utvara Prstena na konju, mali dok i skela.

Malo veći setovi (25-30 EUR)

Sukob kod gaza reke Bruinen: Aruena, Frodo, 2 utvare. Reka napravljena malo povišeno tako da konji mogu da uđu u vodu (sklanjanjem plejtova koji predstavljaju površinu). Dodatni bonus ako ima neku akcionu foru koja može da konje utvara obori i odvuče.

Lotlorijen: Elegantna vilenjačka kuća na drvetu, magično ogledalo, Galadrijela, vilenjački stražar, Frodo, Gimli u kajaku.

Srednji setovi (40-60 EUR)

Rivendal: Modularni set koji sadrži generičku vilenjačku kućicu, sa velikom terasom koja se nalazi iznad vodopada. Kupovinom više primeraka može se uz manje modifikacije lako napraviti deo Rivendala. Da bi se dobilo na veličini kućice, od figurica bih uključio samo jednog vilenjaka i jednu vilenjakinju i jednog vilenjačkog stražara na konju.

Amon Hen: Ruševine u kojima dolazi do raspada družine i pogibije Boromira. Ruševine, dosta vegetacije, srušeni kipovi i skulpture, deo plaže. Boromir, Lurc, 2 Uruk-Hai-a, Frodo i Sem u kajaku.

Veliki setovi (70+ EUR)

Krčma \"Poni koji se propinje\": Krčma može da bude veličine Bilbove kuće ili malo veća (idealno na sprat, otvorena pozadi zbog igrivosti). Od likova nam trebaju jedan od hobita, krčmar Ječmar Masločvor, Strajder, još jedan gost, čuvar kapije, jedna utvara. Kapija odvojena (sa čuvarskom kućicom), enterijer krčme detaljan sa dosta stolova i šankom iza koga je puno bačvi i boca. Na spratu sobe sa krevetima koji su napravljeni tako kao da u njima spavaju hobiti.

Stubovi Argonata: Dve ogromne kamene statue koje predstavljaju granicu nekadašnjeg kraljevstva, deo reke sa malom plažom, 2 kajaka, Legolas, Veseli, Pipin, Aragorn, 4 uruk-hai-a, Golum na balvanu koji mu služi kao čamac.

21
Sajt i forumi / Prekomerna upotreba emotikona
« poslato: Novembar 21, 2012, 09:14:56:posle podne »
Drugari, emotikoni (\"smajliji\") su jedna divna stvar, omogućavaju nam da damo emotivni kontekst poruci koju pišemo, što je vrlo bitno jer je u pisanoj komunikaciji teško iskazati neke stvari rečima, a pošto ne vidimo sagovornika ne možemo na osnovu njegovog izraza lica ili govora tela da zaključimo da li je srećan, tužan, besan, ili konsterniran :wink2:

Baš zbog toga bih zamolio da se emotikoni ne zloupotrebljavaju, jer poruka koja sadrži niz emotikona (20, 40) obesmišljava postojanje istih. Jedan, dva, tri komada su sasvim dovoljna da \"začine\" vašu poruku, sve preko toga je preterano. Bolje napišite neku lepu reč, pohvalu, konkretnu kritiku umesto tih prekomernih emotikona. Molim vas gledajte da u vašim porukama ima više teksta nego emotikona.

Što reče jedan veoma poznati britanski pisac, upotreba više od jednog znaka uzvika u rečenici je siguran znak ludila, a emotikoni su praktično još jača verzija znaka uzvika...

Unapred zahvalan,
Nikola

22
LEGO reviews / 10184 - Town Plan
« poslato: Oktobar 08, 2012, 09:24:51:posle podne »
Blast from the past - evo jedne stare recenzije koju sam uradio pre 4 godine na originalnom forumu. Set je i dalje među top 5 mojih omiljenih ikada :)

Oficijelne fotografije:



Evo za početak fotografija snimljenih tokom sklapanja Town Plan-a:

http://picasaweb.google.com/duke.sammael/20081014TownPlan#

Deo prvi, gradska većnica.

Zgrada je sastavljena uglavnom od tamno zelenih, belih i sivih kockica. Verovatno najmanje zanimljiva od sve tri zgrade u okviru Town Plan-a, ali i dalje daleko zanimljivija od 99% standardnih Lego setova. Deluje nešto manje nego što bi trebalo (naročito u poređenju s drugim zgradama iz seta), a i prilično je primetno da nedostaje zadnji kraj. Ako budem ikada skupio dovoljno kockica, sigurno ću povećati visinu (za još jedan sprat) i dodati zadnji deo zgrade. Uzgred, tamno zelene kockice koje se koriste su sve 1x1, 1x2 i poneka 1x4.

Zanimljivi detalji: cveće ispred zgrade, ograda od kovanog gvožđa, starinski stubovi, stepenište, crveni tepih na ulazu, dva ogromna fikusa unutra, stolice za goste, pult za matičara.

Figurice: mlada s bidermajerom i mladoženja.










Sledeća zgrada na redu je perionica/auto servis. Napominjem da je ovo jedina Lego perionica/auto servis koju imam, pa ne mogu da poredim sa drugim setovima (a bilo ih je mnogo).

Zgrada se sastoji od dve celine, od kojih je jedna (glavna) na bazi 16x32, a druga (pomična) na bazi 16x16. U okviru glavne celine nalaze se perionica i prodavnica, a u pomičnoj celini je auto servis. Pomična celina je na "šarkama" što omogućava lak pristup unutrašnjosti zgrade.

(dodao sam pet detalja iz City Advent Calendar-a koji inače nisu prisutni u setu: još jednu figuricu, raf sa sokovima, mali kiosk za ručno pranje automobila, Octan burence i hidrant)

Detalji su izuzetni, što se vidi na slikama. Na krovu zgrade nalazi se ventilacioni otvor za perionicu i krovni prozor (sastavljen od providnih 1x2 kockica). Iznad ulaznih vrata je klima uređaj. Octan znak je sastavljen o gomile delova (lepo se vidi na slici koja je snimljena bez blica). Tu su plinske boce, stalak s gumama, uređaj za (pretpostavljam) proveru pritiska u gumama, tri četke za pranje, vitrina sa voćem, alat i stega. Osim detalja koje sam dodao, bukvalno nema mesta ni za šta više. Od figurica, tu je jedan Octan radnik sa teget pantalonama. U Town Plan-u dolaze 2 Octan radnika, ali je drugi vezan za benzinsku pumpu (o njoj više reči sledeći put).

Zgrada je vrlo zanimljiva što se tiče konstrukcije jer pored navedenog znaka i krovnih prozora ima i veliki zakrivljen izlog koji je konstruisan na izuzetno zanimljiv način. Generalno, zakrivljeni uglovi su retkost kod Lega, a ovaj je jako lepo izveden.

Za sastavljanje mi je trebalo oko 3 sata.

Slike:














3. deo - bioskop

Ovo je verovatno najsloženija od sve tri zgrade koje čine Town Plan, koristi zanimljivu šemu boja i prvi je Lego bioskop ikada! Kao i kod prethodnih zgrada, i ovde su detalji fantastični: biletarnica na ulazu, filmski posteri, kokice, aparat za žvake, sedišta sa naslonima/držačima za čaše, projektor (doduše na malo čudnom mestu), platno, fantastični natpis "Cinema" iznad ulaza... jedina mana je krov za koji je upotrebljena baza vagona (čini mi se) i koji je malo klimav.

Uz bioskop idu dve minifigure - prodavac karata i prodavačica kokica. Bilo bi lepo da smo dobili i 2-3 gledaoca, ali šta je-tu je.

Od inovativnih (za mene) tehnika gradnje, tu je (gore pomenuti) znak, zatim bilbordi, sama biletarnica, bioskopsko platno i zakošeni ulaz (strane su pod uglom od 45 stepeni).

Ako kupujete Town Plan zbog samo jedne zgrade, to treba da bude bioskop. Zaista je spektakularan (ne znam koliko se to vidi na slikama).

Slike:









23
LEGO kolekcije članova foruma / Šta ste novo kupili od delova?
« poslato: Oktobar 07, 2012, 03:09:44:posle podne »
Mislim da bi ovo ipak trebalo da bude odvojena tema... elem, evo slike sadržaja prve od dve PaB čaše iz Kopenhagena:



Puno je trans-nešto delova pa je blic dosta poremetio stvar. Uglavnom, u pitanju su sledeći delovi:

Green 1x4 Brick (110 kom, od njih sam napravio \"jezgro\" u čaši koje sam onda punio)
Dark Bluish Gray 1x1 Brick (79 kom)
Dark Tan 2x2 Tile (84 kom)
Yellow 2x2 Tile
Red 2x2 Tile
Trans-Red Diamond
Trans-Yellow 1x1 Plate
Trans-Clear 1x1 Plate
Trans-Blue 1x1 Round Plate
Trans-Red 1x1 Round Brick
Trans-Green 1x1 Round Brick
Trans-Red 1x1 Cone
Trans-Light-Blue 2x2 Round Brick
Red Flowers

Teško je oceniti koliko čega ima od ovih sitnica, ali mislim da se za 17 EUR sasvim isplatilo. Npr samo bi me zeleni brickovi na BL izašli oko 7 EUR, tamno sivi 2.5 EUR, dark tan tajlovi oko 5.5 EUR, to je već 15 EUR bez slanja...

24
LEGO van Srbije / Lego radnja u Budimpešti
« poslato: Avgust 16, 2012, 08:27:34:posle podne »
U septembru se otvara zvanična LEGO radnja u Budimpešti! Nadajmo se da će imati PaB :love:

25
Sopstvene kreacije / Sammaelove kreacije (koje nisu Fantasy Castle)
« poslato: Jul 06, 2012, 07:56:08:posle podne »
Došao red da i ja okačim svoj doprinos Brickenburg takmičenju. Nagrada nije pala, ali mi nije žao jer su svi nagrađeni radovi odlični i zaslužili su plasman :party:

Ideja koju sam dobio i kasnije razradio (konceptualno) sa još nekim članovima kluba bila je razvoj saobraćaja od praistorije do budućnosti. Prva ideja bila je vezana striktno za točak, ali sam odlučio da se ipak ne ograničavam samo na to da bih imao raznovrsniju temu.

Pošto je po propozicijama baza bila fiksna (32x32), jasno je bilo da ću morati da gradim u visinu da bih mogao da prikažem sve što hoću, tako da sam bio prinuđen da napravim sistem platformi kojima bih postepeno dizao visinu. Glavni problem bio je to što nisam unapred napravio vozila, nego sam krenuo od građevina, pa sam bukvalno 10 minuta pred fotografisanje morao da neke delove razgrađujem i prerađujem da bi vozila mogla da stanu na predviđena mesta.

Ukupno vreme uloženo u MOC je nekih 20tak sati. Kockica... nemam pojma, dosta. Srećom pa je BULK stigao na vreme za ovo, a pomogla je i činjenica da skupljam setove iz raznih tema pa sam imao dovoljno karakterističnih elemenata za sve epohe. Tehnike gradnje nisu nešto spektakularne jer sam morao da gradim visoku i što stabilniju konstrukciju (a i vreme je bilo ograničeno).

Da ne drvim dalje, evo fotki koje ste već videli na Brickenburg sajtu, a zatim i vozila koja su bila uključena u dioramu:



Odozdo na gore, s leva na desno vidimo: izum točka, primenu životinja za transport tereta na bliskom istoku, razvoj puteva i vozila u imperijalnom Rimu i transport robe u moderno doba.



S druge strane tu su: rečni transport u starom Egiptu, srednjevekovna volovska zaprega, parno vozilo iz rane industrijske epohe i, na vrhu, futurističko leteće čudo (TM).

Građevine su trebale da posluže samo kao kulise, što su manje-više uspešno i odradile, iako je moglo to i mnogo bolje (naročito što se tiče modernog doba/budućnosti koje sam sklepao na brzinu da mi ne pobegne drugarica s DSLR foto aparatom koja je došla da slika). Ono što se ne vidi najbolje na ovim slikama (a probaću da uslikam po dnevnom svetlu) su detalji - na primer, u egipatskom hramu je sarkofag koji služi kao potporni stub a zadnja strana rimskog hrama je od cigle (kao što je tada i bilo građeno - Rimljani su mermer koristili samo za oblaganje) i ima karakteristične lučne prozore.

E sad, na vozila. Kamile svi znate kako izgledaju, volovska zaprega i moderni kamion nisu nešto posebno (slični su postojećim Lego dizajnima), a evo ostalih:

1. Egipatski čamac. Znao sam da će ovo biti jedno od najtežih vozila za MOCovanje jer su originalni egipatski brodići bili od stabljika papirusa koje su vezivane zajedno i onda \"uvijane\" u karakteristični zakrivljeni, zaobljeni oblik. Snašao sam se kako sam znao i umeo sa žutim slope-ovima koje sam imao, plus par hinge-va koji su dali odgovarajuće kosine.







2. Rimska dvokolica (vozi je Spartanac, ali nećemo cepidlačiti, bilo je i u Rimu takvih kaciga i grudnih oklopa). Mislio sam iskreno da će biti lakša za rad i bolje ispasti, ali u ovako maloj razmeri sam imao problema, tako da sam morao točkove da pomerim skroz nazad što nije baš kako treba. Sledeći put mislim da znam kako ću to rešiti ako mi opet padne na pamet da pravim dvokolicu.









3. Parni automobil. Ne bi se reklo da me namučio, ali jeste, pošto sam bure koje je na prednjem delu povezivao technics delovima sa trupom, a baš baš slabo vladam technics konstrukcijama pa mi je trebalo dosta da nađem odgovarajuće delove (koliko god primitivni bili). Tehnički, trebalo bi da ima samo jedan točak napred, ali nisam uspeo to da realizujem na pravi način pa sam ostao na 2. Primetićete da \"poluga\" koju drži nije povezana ni na šta - to je zato što sam bio u cajtnotu a znao sam da ću ga fotografisati samo s druge strane... :grin2:











4. I na kraju, futurističko leteće čudo koje sam sklepao od 10 delova za 5 minuta (ili čak manje). Vremena je nestalo, meni su skoro svi spejs delovi spakovani duboko u ormanu, pa sam morao da debelo improvizujem.Ovi bočni paneli nisu pričvršćeni ni na koji način ali stoje čvrsto jer taman naležu. Iako je zbudženo na brzaka, meni je vozilo vrlo simpatično ispalo na kraju. Ko zna, da sam imao više vremena možda bih napravio nešto mnogo bezveznije ili klasičnije.








26
Prodaja / Kolekcionarske minifigure na prodaju
« poslato: Jun 19, 2012, 07:38:42:posle podne »
Cena svih minifigura je 250 dinara.

PREOSTALO:

Serija 6 -

Highland Battler


Skater Girl


Serija 7

Daredevil


REZERVISANO:

turbo - Highland Battler x2, Daredevil x1
Darth Milojko - Skater Girl

Dolazi u obzir samo lično preuzimanje u centru grada ili kod Učiteljskog naselja/Denkove bašte. Za dogovor me kontaktirajte na privatne poruke.

Dolazi u obzir razmena za sledeće figure:

Serija 2 - Spartan Warrior
Serija 3 - Elf
Serija 4 - Musketeer, Crazy Scientist
Serija 5 - Lizard Man, Evil Dwarf
Serija 6 - Roman Soldier
Serija 7 - Galaxy Patrol, Hippie, Evil Knight

27
LEGO reviews / Collectable Minifigures Series 7
« poslato: Jun 17, 2012, 09:20:40:posle podne »
Vidim da niko ne pominje seriju 7 figurica iako su se poodavno pojavile čak i kod nas, pa evo da napravim kratak prikaz. Najpre fotke:







Subjektivni utisak je da su figurice nešto višeg kvaliteta nego prethodna serija. I dalje je u pitanju kineska plastika, ali kao da je došlo do malog pomaka u pozitivnom smislu.

Serija je dosta originalna, imamo samo tri ponavljanja figurica iz prethodnih serija, naravno suprotnog pola - rokerka, teniser i valkira (kao ženska verzija vikinga).

Većina figura je vrlo korisna i upotrebljiva. Evo kako bi ih ja rangirao po poželjnosti:

#1 Zli vitez i svemirski marinac - fantastične i vrlo upotrebljive figure kojih bih mogao da imam barem po 10tak komada.

#2 Astečki ratnik, Tarzan, valkira, Crvenkapa, Triton - figure su i same po sebi sjajne ali i veoma upotrebljive u drugim ulogama uz malo prekombinovanja delova i accessory-a (najžalije mi je što su valkiri kosa i šlem jedan deo)

#3 Programer, hipik, teniser - dobre figure \"civila\" za grad koje se mogu lako prekvalifikovati u neke druge uloge

#4 Gajdaš, rokerka, plivačica - lepe figure ali malo preusko specijalizovane da bi bile upotrebljive u više od par primeraka

#5 Daredevil i čovek u odelu zeca - Da nisam kompletista, ne bi ih uzimao. Premda, evo jedne kreativne upotrebe zečijeg odela:



Ocena serije - 4 od 5.

28
LEGO klub Skockani / Junior Skockani (TFOL) - početak učlanjivanja
« poslato: Jun 12, 2012, 08:45:54:posle podne »
Drugari, posle dužeg većanja oko najboljeg načina da i zvanično uključimo mlađe članove (Teen Fans of Lego - TFOL) u rad kluba, drago mi je da objavim da smo doneli odluku i da proces prijema može da počne.

Da biste podneli molbu za učlanjenje u klub kao Junior Skockani, potrebno je da (1) imate 13-17 godina starosti; (2) imate dobru volju; i (3) skinete PDF dokument (link je na kraju ove poruke), odštampate ga, date ga roditeljima da popune i potom, zajedno s fotokopijom lične karte roditelja, pošaljete na adresu kluba:

Srđan Radanović
LEGO klub SKOCKANI
Slavka Munćana 26a
23000 Zrenjanin

Pošto Klub održava sednice svakog meseca, na prvoj narednoj sednici ćemo razmotriti sve molbe koje su upućene i glasanjem odlučiti o prijemu novih članova.

Vaše šanse za prijem u klub se povećavaju ukoliko ste:

[ul]
  [li]Aktivni na forumu, pridržavate se pravila, kulturni ste u komunikaciji i pomažete drugim članovima foruma tako što im dajete korisne informacije[/li]
  [li]Učestvovali ste na nekoj od izložbi Skockanih kao samostalni izlagač ili asistent[/li]
  [li]Pokazali ste dovoljnu posvećenost hobiju da radite na sopstvenim kreacijama (MOC) i volite da i drugi vide vaše kreacije[/li]
[/ul]

Ovo naravno nisu jedini kriterijumi, ali svakako će uticati na odluku članova kluba.

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice ili pitanja oko članstva, možete postaviti pitanje u ovoj temi.

Link za skidanje molbe: https://www.dropbox.com/s/tjtvbn067yln3lk/TFOL_Molba.pdf

Još jednom bih želeo da naglasim da je neophodno da molbu popuni jedan od roditelja odnosno staratelja i da oni moraju u potpunosti biti upoznati sa time šta su aktivnosti našeg Kluba.

29
LEGO generalna diskusija / Baza kockica?
« poslato: Jun 06, 2012, 01:31:09:posle podne »
Čini mi se da je o ovome bilo reči ranije, ali ne uspevam da nađem temu. Naime, u poslednjih godinu dana sam naručivao dosta pojedinačnih kockica za potrebe MOCovanja, a sada je stigao i BULK i voleo bih da imam neku evidenciju toga što imam (van kockica koje potiču iz setova). Da li koristite neku online/offline aplikaciju za ovu evidenciju?

30
LEGO klub Skockani / Bulk 2011/2012
« poslato: Jun 03, 2012, 12:30:56:posle podne »

Stranice: 1 [2] 3