BOGDAN je ponovo uradio! ne znam kako mu uspeva, ali, nabavio je slike minifigova iz serije 6, serije 7 i serije 8! Ave Bogdanist!
Svaka cast
(a to ima i smisla,sobzirom da je jedna od figura rimljanin:)
u svakom slucaju, sobzirom da Lego sigurno ne bi odobrilo kacenje ovih fotki, klikni te ga da podeli sa vama
--
moram priznati da sa robotom nisam previse odusevljen, ali rimljanin ima novi sti, sto je veliki plus
I naravno, duh izlazi iz lampe, drugacije bi bilo bas glupo
inace, serija 6 je sjajna.
serija sedam je sjajnija
serija osam je najsjajnija
odlepicete na toritona
ne mogu da verujem da su ubacili rep od nove sirene u minifig seriju
i kao da su seriju sedam dizajnirali za mene: space marine oklop ce biti idealan za castle, actechka kaciga bice mi verovatno najmiliji item od cele serije, a Valkyrie ratnica ce se IDEALNBO pridruziti sestrama od macha
i gvozdenim damama
i ko zna sta cemo jos napraviti od mocova do onda
novi grad, nova druzina
Ipak, serija osam i krila...
elem, jedino sto bih prigovorio je sto su mogli umesto tarzana i Chite da stave Dzejn i chitu
inace, jos jedna stvar: ko je igrao Baldur\'s gate zna ko je Edvin
e pa kada bih ga pravio od kockica imao bi crvenu kapuljacu. Sada NAPOKON, imamo i to, sobzirom da dobijamo crvenkapu
telo od mlade je fantasticno, a mladozenja... hehehe
je onaj minotaur
svidja mi se sto imaju tri nova tipa macha, jedna nova sekira, dva nova oklopa. i ono cega mozda ljudi nisu svesni to je da e rogovi na minotauru da budu pod uglom od 90 stepeni (kao kod krava), a ti rogovi su ranije bili bas skupi, a sada ce biti dzabdzabe
ja sam i dalje toliko odusevljen da sam se raspisao, ali njihove ideje: kip slobode, uplaseno dete koje je sanjalo nocnu moru (!?) - nema sta drugo da bude minifig u pidzami, sa plisanim medom i nakostresenom kosom
hipik (ahahah ali pravi, dete cveca:), i navala skotova, jedan se borio sa Hrabrim Srcem, drugi ga je pratio na gajbama:)
...i andjeli
i malo da zasladimo na kraju, nema pechat:
Js jednom, sve zasluge
Bogdanu, i cudjenje gde je ovo uspeo da iskopa
Edit:
link ka slikamalink ka slikamalink ka slikama