Igi, ako želiš možeš nam reći nešto osnovno o sebi - npr. odakle si, koliko imaš godina, čime se baviš, a pre svega: koje su ti omiljene lego teme - da li samo city ili još ponešto...
Naravno
Iz Stare Pazove sam i sad pod stare dane sa svojih 37 godina sam pre par meseci počeo da kupujem LEGO u većim količinama (najviše na Limundo aukcijama). Kad sam bio klinac dobio sam jedan starter set koji je preživeo i do danas i pre par meseci sam jednostavno rešio da batalim sve ljude koji mi troše energiju a brutalno rečeno "nemam nikakve koristi od njih nego samo sebe dajem" i par drugih hobija sam isto tako totalno batalio i sve posvetio LEGO svetu.
Najviše sam voleo Castle tako da i sada imam nešto od tih starih manjih setova ali najviše mi se sviđa CITY tema i tu planiram da gradim moje MOC kreacije koliko god budem mogao. Setovi su super i stvarno je lepo imati ih ali dosta para koštaju plus ja volim da iz svoje glave smislim i realizujem nešto pa sad kako ispadne.
Osim CITY mogu reči da sam slab i na FRIENDS setove ali najviše zbog fantastičnih boja kockica i malih životinja i drugih sitnih dodataka za minifigure i gradnju. E sad taj reon drži moja ćerkica i neće da ih deli sa tatom lol pa ja sam kupujem svoje FRIENDS lotove
Inače radim kao IT u knjigovodstvenoj firmi i to uvek noćnu smenu i to 6 dana u nedelji tako da sam noću aktivan na netu a danju posle standrardnih obaveza što se tiče porodice i kuće ukradem možda sat-dva dnevno za moj LEGO svet.
Toliko "ukratko" o meni
Samo da još dodam da sam perfekcionista pa sad koliko je to super dosta često mi to pravi više problema u stvarima koje radim. Videćemo kako će biti sa MOC kreacijama i koliko ću ih usavršavati pre nego budem zadovoljan lol