serija osam uveliko udara po usa i evropi ( u evropi ima vec skoro cetiri nedelje kako su se pojavili, cini mi se u Poljskoj prvo, mozda ih ima i kod nas sad vec?)
ono sto nisam provalio do malocas, je da bavarianac ima beli plume i + dobija se i jedan rezervni - avj deo je bio nenormalno skup na bricklinku, i ovo ce mu bas oboriti cenu, a ja imam barem trojicu ratnika kojim bi po jedan ovakav par super stajao
<--- ovo sto sam napisao procitao sam opet, i nije nesto sto bi deovjke volele da cuju, zar ne?

) balansirati lego i devojke je velik posao

ko uspe, taj je uistinu srecan, zar ne?

(kapetan gusara takodje ima jedan beli plume:)
elem, momak kojem se najvishe radujem:

i moram da priznam da mi se kosa sa usima svidja i vise od novih ruku, mada sve uy svemu, minifigurina koju bih zeleo da imam, i crnu i braon, ali otom potom. TLG je provalio da minifigurine prodaju setove, i sada maltene u svakom ima po nesto posebno (Dart Magul ili tako nesto, jedva cekam da vidim onaj njegov oklop uzivo, samo sto je preko 20e na bricklinku, a dan kada budem dao tolike pare za minifigurinu je dan kada kada cu ozbiljno razmisliti da li je ovo iz obicnog hobija preslo u opsesiju (citaj - zavisnost:))))