gledano sa finansijske strane, totalno im je dobar potez sto su rasporedili minifigurine - tako te teraju da kupis sve setove
I kada se igras, zaista, ne treba ti pet gimlija i deset frodoa, vec po jedan, a sto se tiche ostalih, verujem (ustvari ubedjen sam 100%) da ce biti battle packovi orki i ljudi
Ne postoji bukvalno nijedna zamerka koji bi realno mogla da se napravi celoj ovoj liniji, sem subjektivnih \"radije bih da su zute glave, a ne flesh\" i \"radije bih da je visociji umesto siri zamak\" i sl, ali uvek ce se naci na svakog takvog jedan koji \"bas voli shto su flesh\" i \"najbollja svar je to sto je zamak visok, a ne sirok\"
Odnos broj delova-cena je glupost koju su verovatno izmislili \"the brick show\" jer nisu znali o cemu drugom da pricaju, jer nisu svi delovi iste velicine & tezine, i npr Jabba the Hut je jedan deo, i plate 1x1 je jedan deo, a razlika je sigurno 1:100
+, totalno je hiljadu puta bitnije KOJE delove dobijas, od toga koliko ces dobiti kockica koje u zivotu kasnije neces upotrebiti - ikad
Ja na primer pravim dvorce, i imam punu kesu podnozja za automobile, guma, vetrobrana, stitnika za blato, krila aviona i slicno koje nikad ikad ne upotrebljavam, panele na kojima pise \"police\" i slicno
Dodjavola, cak ni konje ne koristim
IZ momenta bih menja tridesdetak konja koje imam za neke lukove ili trans kockice
Lotr mozda ima mana, ali necemo ih saznati dok ne budemo imali setove u rukama. Do tada, tesko sta im se moze zameriti, narocito ako znas filmove napamet,kao ja - set Rudnik Morije je... ma jednostavo fantastican
Kao iz filma, samo fale strele u vratima
sa druge strane, iako obozavam Lotr i totalno ceo zivot mastam \"jao kako bi bilo sjajno kada bi ih izbacili od lego kockica\", Monster fighters mi se i dalje vise svidjaju
Ne znam zasto
Ali mogu da ti potpisem, ovo je samo (tihi) pocetak, nemas pojma kakve cemo sve setove dobiti kasnije, odlepices na kacige i oklop Saurona, na stap Sarumana, na naselje u Lotlorienui, to us setovi koji ce te jednostavno oduvati snogu
btw, od superheroja najvise mi se svidjaju magneto i loki
Jedinu zamerku koju ja mogu da nadjem, za sve setove, dizajniraju kose i sl tako da ne mogu da se kombinuju sa vecinom (ili svim) oklopima, i ima tona toga sto ide sa strane i na ledja, a napred ostaje golo. Kao sto rekog, dva, tri razlicita oklopa koji idu samo napred bili bi pun pogodak.
Ne znam zasto ne vole taj koncept
Kad je ionako lego svo u kombinovanju