u donjem delu strane ima dosta slika novih setova
http://www.toyark.com/news/toy-fair-59/toy-fair-2013-lego-star-wars-images-7236/
5 bambija za lego manijaka, ovo su najbolje slike koje sam video do sada. da kazem sta mislim (iako me niko nije pitao
) od ovoga sto do sada nije pusteno u prodaju.
1) AT-TE hodacica (koja mi se dodushe nikad nije svidela i smatrao sam je najvecim promasajem jer se krece 2km/h a velicine je ko dva tenka) izgleda na prvi pogled kao prethodna, manje figurica ali dobije se jedan novi dzedaj - oprostice te mi sto mu ne znam ime
2) Jabba\'s sail barge - (dzabin vikend fun brod) losiji od prehodnog, brick build puristicki \"pramac\" nikako ne podrazava formu broda iz filma za razliku od prethodnika. figurice su zanimljive (mislim da ih je opet manje?) ali je naravno izvedba bolja a narocito sexy Lea koju cu morati da imam
3) republic gunship - losiji od prethodnog (dodushe 7676 je iz clone warsa ali realno to je ista letelica manje vise). Kokpit je totalno promasen, ostalo je isto, nema speedera i super detalja oko \"rescue pod-a\", figurice sirotije, cena mislim ista.
ostalo nije vredno pomena. A-wing je definitivno hit sezone po meni.