imam utisak da neke teme fale, npr tema o menjanju ili kupovini kockica, zaboravio sam gde sam je stavio, vidim da nema toliko toga sto sam ispisao ranije (sati trazenja linkova:)), sad sam hteo da ponudim nesto isto, sto znaci da sve linkove moram opet da trazim
sad se vise ne secam, znam da sam hteo glavu brick daddy-ja i sl, i nudio toun kockica i onu crvenu sablju...
takodje, ne secam se da li je to biolo u okviru ove teme ili druga, ali tema \"KUPUJEM (ili menjam) ove kockice: (i dobro placam)\" je zakljucana, tako da ako zelim nesto novo, moram da otvorim novu temu (sto?
takodje, vidim teme za koje pishe da sam ih ja napravio, a nisam, kao na priemr \"sta ste novo kupili od delova\"
drugim recima, moderatori i/ili administratori imaju mogucnost menjanaj mojih poruka i pisanja drugih u moje ime, sto takodje znaci da imaju pristup i mom inboxu i sl
ne secam se da sam to procitao u opisu sajta ili u pravilima, tj da sam bilo kad bio obavesten o kolicini priavatnosti koju imam tj nemam.
ima li negde neki tekst koji definise takve stvari, kao npr \"najcasce postavljana pitanja\" i sl?