nisi nesto dobro video, shiping 11 e za tu kilazu. pritom, ispadne i manje ako ti salje bez kutije
i sad, tredestdevet eura (39) + jedanaest (11) jednako je pedeset (50) eura
2) da se istikontaktira i da se vidi da li bi pristao da ti posalje bez kutije, i eventualno da napise da kosta samo 49e, sto ce vecina poznatih pristati
ne vidim zašto bi prodavac pisao višu cifru vrednosti na paketu?
ako je set 39€, zašto bi pisao da je 49€?
poštarina ne ulazi u osnovicu za carinjenje, ako je vrednost kupljene robe manja od 50€
Bauljo sam ja i ima samo taj jedan nov set koji je ispod 50 evra.Ko meni garantuje da ce set iz Kanade od tog tog prodavca stici do Srbije,a i prodaac kod kod je set 50 evra ima samo oko 400 prodaja.Ako bi platio neko osiguranje i shipping kad bi mi neko to narucio bilo bi lepo.
400 prodaja, odnosno ocena, pošto možda nisu sve od prodaje, nego ima nešto i od kupovine na bricklink-u vredi nešto...jer otrilike kad se svi sa foruma skupimo sa svojim ocenama koje smo dobili na bricklik-u, ne bismo mnogo premašili tu cifru...
ja lično sam kupovao od prodavaca koji su imali ispod 200 pozitivnih ocena u više navrata, sad ti isti prodavci imaju preko hiljadu pozitivnih, a neki i mnogo više...na bricklik-u svi mi krećemo od 0 pozitivnih ocena i vremenom taj broj uvećavamo/umanjujemo u zavisnosti od toga koliko smo ozbiljni