Evo da upisem i ja moju kolekciju. Od starih setova nemam slicice jer su oni jos uvek u SRB a cim odem kuci donosim ih ovamo slikam i spajam sa novim setovima koje sam dokupio. Dakle stari setovi po brojevima su : 6593, 6645, 6660, 6672, 6644, 6376, 6592, 6590, 6355, 6388, 6508, 6661, 6522, 6503, 6687, Basic 520 i Basic 530
E sad novi setovi ali pre toga jedno pojasnjenje. Svi setovi su kupljeni u razmaku od mesec dana, da neko ne pomisli da se qrcim i bahatim, svi setovi su kupovani na popustima, jos sam se cenkao u radnjama pa sam nekim setovima prepolovio cenu koja stoji u katalogu,...I da napomenem da ovde je ipak drugaciji standard, da su cene nize nego u SRB, da su popusti od 20% pa i 25% cesti, a jos mozes da dodatno to spustis,..
Dakle ovo su slike svega na gomili a nabrojacu i setove koje sam kupio. Slike su malo bedne jer ne znam gde sam stavio kabel od fotoaparata pa sam sada telefonom uslikao na brzinu.
E sad spisak setova je vatrogasni brod 7207, kamion sa camcem 7213, mali vatrogasni dzip 7241 i vatrogasni auto sa prikolicom 7942 sam kupio u kompletu koji ovde nekada izadje 4 in 1. Da sam ih kupovao pojedinacno platio bih ih redovno oko 107, ovako je ta kutijetina bila 60, ja nasao ostecenu pitao dal moze popust i spistili mi sve to na 40. Smatram da je cena perfektna i nisam se dvoumio. Svetionik je iz Creator kolekcije 5770 i to je valda jedini set koji sam platio redovnom cenom. Uz nih nasao sam i one male setove kao onaj cikica sa kolicima sa aerodroma, kuvar sa kolicima, pandur sa radarom, mali setovi koji kostaju 3 ja sam nasao za 1 evro svaki i set od 4 figure, klupa, pas, znakovi 8401 je bio na popustu pa reko ajde i njega da ubacim. Sledeci set je 4643, transporter trkackog camca, redovna cena mu je 30, ali ovde svuda je na popustu 20, svideo mi se pa je i on ubacen. Sledeca 2 seta, dzip sa prikolicom za prevoz konja 7635 i velika garaza i servis 7642 su povuceni iz kataloga, u radnju stigla nova roba i sve stare setove su hteli da izbace i spustili su ih za 15% a ja naravno nisam propustio priliku. Vatrogasnu stanicu sam slucajno nasao u radnju koja uopste ne prodaje igracke, ne znam ni odakle se tu stvorila, u svakom slucaju bila je upola jeftinija od kataloske cene i nisam propustio priliku. Jeste da nije aktuelna stanica nego prethodna ali nema veze. I zadnja dva seta koja sam kupio juce su gradska cetvrt, picerija, bus i stanica 7641 i veliki set tramvaj, bus, cistac, auto i 2 stajalista 8404. % dana je trajao popust na lego u iznosu od 20% pa sam iskoristio priliku.
E sad ono sto planiram je velika gradjara 7633 koju su povukli iz kataloga, nasao sam je u jednom izlogu izbledela kutija ali nisu bas spustili cenu, probacu da vidim da spuste jos malo, ako padne dogovor uzimam je i nasao sam set koji ne znam dal je moguce naci u prodaji, u celom Becu samo jedan set u jednoj radnji sam video, u pitanju je banka i transporter 3661.
To je plan za sledece i naravno kako koji mi uleti set sa e baya da je isplativ i moram naci negde ulice.