Autor Tema: 30379-1: Quake Mech  (Pročitano 1006 puta)

Dardanel

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 1.251
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
30379-1: Quake Mech
« poslato: Septembar 07, 2017, 01:20:32:posle podne »
Napomena: Ovu recenziju sam postavio na svom blog-u i ovde je prenešena u potpunosti jer pre svega želim da čujem vaše mišljenje i dobijem savete za sledeću. Hvala unapred!

Moram takođe da iskoristim ovu priliku i zahvalim se (ponovo) i Igiju i Zidanu koji su mi već dali odlične savete koje ću svakako primeniti na sledećoj recenziji.

„The Quake Mech” set još uvek nije zvanično objavljen ali možemo da naslutimo kako će izgledati na osnovu slika iz Ninjago Movie „Pravljenje filma“ knjige. Međutim, umanjena verzija je već dostupna u obliku polybag-a:


Sam model je očekivane veličine za polybag i odlično je napravljen. Jedina stvar koja mi se na njemu ne sviđa je činjenica da je točak napravljen od kockica. Pretpostavljam da je to bio jedini način na koji su uspeli da naprave da robot stoji. Nadam se da će set, kada izađe, imati pravi točak, pa makar imao dodatne delove za podršku, kako bi stojao.

Ruke zaista imaju puno slobode i mogu da se postavljaju u razne položaje. Ramena su, doduše, malo nestabilna, ali sjajno napravljena za tu skalu. Ruke su veće od samog tela i daju celom robotu glomazniji izgled.

Kao što sam ranije napomenuo točak je napravljen od kockica i – ravan na dnu. Ruke droida nisu spojne sa točkom i služe jedino da poboljšaju izgled. Sam točak je zapravo spojen sa ostatkom tela uz pomoć 1x1 providnog cilindra (engl. 1x1 round trans) kroz koga prolazi crna šipkica.

Robot izgleda odlično i sa zadnje strane, međutim sa te strane ima manje detalja. Doduše, sa zadnje strane ima prostora da se doda još delova, tako da se može i unaprediti – samo je potrebno malo mašte i kreativnosti.

Moram priznati da sam veoma impresioniran ovim modelom. Štaviše, toliko sam impresioniran njime da sam odmah kupio 2 – jedan za moju kolekciju i jedan kako bi mi bio ukras za sto, na kome inače čuvam suvenire sa putovanja.

Ovo je moja prva recenzija ikada i nadam se da vam se svidela. Da li postoji bilo šta što bi voleli da je bilo prikazano a nije? Ukoliko imate bilo kakve druge komentare, kritike i/ili savete, nadam se da ćete ih podeliti. Na taj način recenzije će biti bolje i lakše će se uživati u njima.