Autor Tema: Pozdrav od novog člana  (Pročitano 699 puta)

Edenbeast

• Newbie
  • *
    • Pogledaj profil
Pozdrav od novog člana
« poslato: Oktobar 18, 2024, 07:05:00:pre podne »
Pozdrav svima,
Zovem se Igor (45, ali kao da imam 4,5  :smilie:) iz BG sam i veliki ljubitelj LEGO kockica. Član sam od maja meseca ali zbog raznoraznih razloga se tek sada predstavljam. Od malih nogu volim LEGO ali tek zadnjih par se aktivno bavim kolekcionarstvom. Iako volim skoro sve u teme LEGA (City, Castle, Pirates, Space), omiljena tema mi je Star Wars, skupljam i sve drugo vezano za franšizu, jer mi je SW apsolutna strast, tako da sam spojio ove 2 divote  :smilie:
Nadam se da ćemo se upoznati, družiti i sarađivati iskreno jedva čekam prvu dolazeću izložbu ili okupljanje.
Jos jednom, pozdrav svima i sve najbolje
Igor.

Zdiki

• Član kluba (redovni)
  • Sr. Member
  • *
    • Pogledaj profil
Odg: Pozdrav od novog člana
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 20, 2024, 11:17:28:pre podne »
Dobrodošao Igore (Edenbeast),
Drago mi je da imamo još jednog ljubitelja lego kockcica na forumu.
Što se upoznavanja tiče nadam se da se vidimo na nekoj skorašnjoj izložbi, ljubitelja SW franšize nikad dosta.
Ja sam više za Castle tako da me interesuje koja Castle serija ti je najdraža?
Pozdrav i sve najbolje
Zdiki.

Edenbeast

• Newbie
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 20, 2024, 12:34:26:posle podne »
Pozdrav i hvala za dobrodošlicu.
Sećam se kad sam bio klinac, jedan od prvih setova koje sam dobio bio je 6042, tako da sam pristrasan pa ću reći Lion Knights kao omiljenu Castle temu  :smilie:. Ali svidja mi se i Kingdoms, Forestmen...
Što se tiče SW, pratim to još od 80ih i od tada mi se uvuklo pod kožu i "zavisan" sam od toga  :smilie:, ali samo SW dok nije došao u ruke Diznija, to novo ne vredi ničemu i ne zanima me.
U svakom slučaju još jednom hvala na dobrodošlici, drago mi je da sam deo kluba i nadam se skorom druženju.
Pozdrav, svako dobro
Igor

mountainboarding serbia

• Član kluba (redovni)
  • Hero Member
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 26, 2024, 09:53:14:pre podne »
Dobrodošao Igore i nadam se da se vidimo u Svilajnjcu (znači, nikad neću naučiti kako se zove to mesto) uskoro
Ima nas nekoliko  ovde ljubitelja SW, a mislim da će ti Sale najviše posovati jer i on ne priznaje Dizni :)

FatBoyIgi

• Član kluba (redovni)
  • Hero Member
  • *
  • Pol: Muškarac
  • ..::| LEGO fan forever |::..
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 30, 2024, 12:55:44:pre podne »
Pozdrav od još jednog Igora. Dobro na došao i nadam se da se vidimo na nekoj od sledećih izložbi i uživo.
..::| LEGO fan forever |::..

Brickset - http://brickset.com/sets/ownedby-FatBoyIgi