Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - ivanfsm

Stranice: [1]
1
LEGO kolekcije članova foruma / Odg: Vaš prvi set
« poslato: Decembar 12, 2019, 11:12:53:posle podne »

2
Prodaja / Nabavka lego kockica
« poslato: Decembar 12, 2019, 09:31:01:posle podne »
Pozdrav ljudi
Administratori fb stranice su me uputili ovde pa reko aj da se raspišem malo :)

Pošto imam dosta veliku rodbinu kojoj uzimam setove, odlučio sam da od toga napravim mali biznis : )

Nabavljam skoro sve polovne Lego setove, Technic, Star Wars, Creator, Ideas, Nijago. . . tačnije sve što se nudi po oglasima i kod nekih preprodavaca po Austriji, Nemačkoj, Holandiji, po dosta povoljnim cenama, odnosno u zavisnosti od modela, postoje neki modeli koji su na ceni pa je onda i naravno njihova cena veća.

Setove uzimam kao što sam rekao po oglasima i kod nekih preprodavac, ali nije problem ni uslužno da vam uzmem sa eBay-a, bricklink-a...naravno uz moju proviziju. Uglavnom uzimam full komplete sa originalnom kutijom, uputstvima, ali ukoliko želite jeftinije može da se nađe i bez kutija i bez uputstva (mada stranci uglavnom sačuvaju sve) ali u zavisnosti od toga šta nađem.

Sve setove donosim po porudžbini, dogovorimo se oko cene, ja vam pošaljem slike, vi uplatite avans u iznosu od 50% dogovorene cene i u mojoj prvoj turi vam donosim sve što smo se dogovorili.

Usput sam pre neki dan napravi i Facebook stranicu na kojoj kačim što moje, što setove mušterija (što se mušterija tiče imam samo neke slike od gomile ljudi kojima sam već doneo preko KP) pa me možete kontaktirati i tamo :)

Stranice: [1]