Hmmmm da vidimo ovako....
Za sve koji vole vampire,telepatiju,magove,samane,astralne projekcije,citanje misli,kristale i jos dosta slicnih stvari preporucujem knjigu Nocna straza.Pisac je rus,Sergej Lukjanjenko,knjiga je predobra.Iskreno nisam osoba koja se lepi za vampire i slicnu pricu,ali ovo je nesto sto je mene privuklo vec posle prvih dvadesetak stranica.Ima sest delova knjige i jedva cekam da procitam sve.
Metro 2033 i 2034 su predobre knjige,uzeo sam sad Sumrak od istog pisca pa cu i to procitati pa javljam.Jako lepa i dobra kritika covecanstva koja se provlaci kroz opise postappokalipticne situacije na planeti zemlji.
Bozanski matriks od Greg Brajdena je knjige o tome kako kvantna fizika i nauka dokazuju duhovnost i po meni odlicna knjiga.
Preporucio bih jos i Ljudi lazi od Skot Peka.
Takodje trenutno citam Covek i njegovi simboli od Junga,knjiga je predobra u svakom smislu,mislim da sam se zaljubio u knjigu.Jedva cekam da iscitam Junga pa da predjem na Froma i ostalu ekipu.
Nesto mozda sto je ostavilo jako veliki utisak na mene je knjiga Covek koji je ubio Teslu,uzeo sam i nastavak Sva Teslina deca.Prica u dva slicna univerzuma koja na kraju postanu povezana itd.
Za one koji bi da se nasmeju malo vise je knjiga Psihijatri,psiholozi i drugi bolesnici,ja sam umirao od smeha citajuci knjigu u autobusu.
Nastavci Celestinskog prorocanstva su odlicne knjige isto koje su iskreno meni promenile zivot.
To je sve cega sam trenutno uspeo da se setim,a da sam procitao u zadnje vreme.

Eto nadam se da ce neko uzeti neku od ovih knjiga i ulepsati malo sebi zivot i putovati mislima.