Prošle nedelje sam posetio Minhen, tako da ću vam izneti svoje utiske i mogućnost LEGO shoppinga u glavnom gradu Bavarske.
Za početak u metro stanici na glavnoj železničkoj stanici u minhenu postoji bar 2 ovakva aparata...
ponuda je raznilika, a cene su kao na lego.com
2) posle smo posetili tržni centar Riem Arcaden u kome se nalazi lego shop. Ovaj tržni centar je kod minhenskog sajma i stiže se do njega metroom za 20min iz centra grada...
U ponudi su skoro svi aktuelni lego setovi, provesci, lampice, itd...
Pored ovoga, prodavnica ima i Pick-a-Brick, solidna je snabdevenost bila taj dan kad sam ga ja posetio. Velika čaša 16€, mala 9€...u radnji je takođe moguće složiti i svog minifiga po ceni od 2€/kom...
Nekoliko slika iz prodavnice
Više slika iz prodavnice u mojoj
brickshelf galeriji3)Muller prodavnica u istom tržnom centru, samo sprat iznad ima isto dobru ponudu lego kockica, često imaju neka sniženja...imaju skoro sve regularne setove, ekskluzive nisam primetio
4) Marienplatz City Center - velika robna kuća u centru minhena, ima sprat samo sa igračkama, mislim 2. ili 3. ponuda je dobra, izdvojio bih pharao\'s quest setove na popustu od 50%...
5)Bilo koja Muller prodavnica u Minhenu...ima ih baš dosta, jedna je blizu Marienplatz-a, oko 300-400m niz ulicu Tal...sve Muller prodavnice imaju sličnu ponudu, i ono što je na popustu u jednom od njih, je na popustu i u drugima...