Autor Tema: FLL Sezona 2015-16 Put Smeća!!  (Pročitano 3911 puta)

dr.zli

  • Član kluba (počasni)
  • Hero Member
  • *
  • Poruke: 3.539
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
Odg: FLL Sezona 2015-16 Put Smeća!!
« Odgovor #15 poslato: Februar 29, 2016, 03:48:08:posle podne »
Dragi moji, mislim da polako mogu da podvlačim crtu ispod ovogodišnjeg Turnira FIRST Lego League koji smo uspešno održali u OŠ Sonja Marinković u Zemunu.
Želim da se zahvalim svoj deci koja su učestvovala kao i dobrovoljcima iz škole koji su i nama organizatorima ulepšali dan.
Tim iz OŠ Sonja Marinković je na izuzetno profesionalnom nivou uradio svoj posao i mogu reći da bez njih ova mašina ne bi išla ovako dobro i podmazano!
Sudijski tim u sastavu Stefan Zdravkovic, Dusan Gladovic ,Saša Gucunja i Žan Močivnik maestralno je obavio svoj posao i fer ocenio Igru sa Robotom.
Ocenjivači Dusan Basalo (i njegov tim), Dejan Begovic, Miloš Brusin, Vojislav Lalic, Dario Djujic, Jasmina Mijatović, Ivan Vukcevic i Boris Klobučar su sa maksimalnim profesionalizmom saslušali sve timove i dali im realnu ocenu njihovog rada.
IT Tim Lego Kluba Skockani u sastavu Aleksandar Djudic, Nikola Đurić, Radomir Veizovic i Fabian Petkovic sve probleme rešavali su u hodu tako da ih niko nije ni primećivao.
I na kraju, naši dragi prijatelji iz Zavoda Super Glavce Aljoša Šip, Natalija Premužič, Aljaž Vaupotič, Saša Erlah i Žan Močivnik uveličali su svojim prisustvom ovaj Turnir i družili se sa nama veličajući znanje i trud naših timova.
Uživajte uz prilog Vodiča za roditelje o Turniru i vidimo se i iduće godine!

https://www.youtube.com/watch?v=HyFIKv-QpnQ
A Lion doesn't concern itself with the opinions of sheep

“In the beginning of a change, the Patriot is a scarce man, Brave, Hated, and Scorned. When his cause succeeds however,the timid join him, For then it costs nothing to be a Patriot.”