Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - psixo

Stranice: [1]
1
Ostalo / Dojava Pet Shop 10218
« poslato: Avgust 02, 2017, 01:09:28:posle podne »
Na kupujem prodajem kod verujem dobro poznatog prodavca iz Novog Sada pojavio se ovaj stari set po ok ceni, pretpostavljam da je izvucen iz skladista.
Pa eto ako nekog interesuje samo potrazite na kupujem prodajem Lego Pet Shop 10218 cisto da ne reklamiram direktno sa linkom.

2
Sopstvene kreacije / Psixo creations
« poslato: Avgust 02, 2017, 12:24:24:posle podne »
Verovatno vam je poznato Dream Skylines takmicenje na rebrick (mislim da sam ga cak preko ovog foruma i video).
Ovo je moj Skyline uradjen u LDD-u koji su upravo odobrili:

https://www.lego.com/en-us/rebrick/view-entry?c_id={4BA00D0A-B841-4E1D-8C5D-5DFCD54B94C7}&a_id=a4a14f54-5d63-4efe-9375-53122275adb6&sortEntry=false

PS. Ako neko zna neki dobar trik da dobije uz LDD to POV-Ray rendere koji nisu ovako mrljavi ispod sat vremena (na Intel i7) u LDD to POV-Ray bilo bi mi korisno da znam. Koriscenjem IndoorHQ preseta sam samo dobio render koji traje 5 sati ali senke su i dalje bile mrljave i bilo je dosta aliasing artefakta.

3
Predstavljanja / Zdravo svima!
« poslato: Jul 30, 2017, 01:29:12:posle podne »
Ja sam Igor iz Zrenjanina a vec godinama zivim u Beogradu. Studiram Fon i bavim se programiranjem.

Kao malom uvek mi je Lego bila omiljena igracka, brat i ja smo cesto za rodjendane dobijali setove a neke male smo cak i sami kupovali od dzeparca.
Pre nekih 5 godina odlucim ja da vidim sta ima novo u Lego svetu i pogledam na kocka.rs Technic deo i bas mi se dopadne 8070 Supercar, koji me je podsetio na 8448 koji sam cesto gledao u izlogu u Beogradu neke 99te, 00te.
Sve u svemu porucim ja set i nakon sto sam ga sastavio posle nekih 8h odusevim se koliko je Lego napredovao poslednjih godina.
Posle toga otkrih filter Lego na Limundu i kupujem prodajem kao i ova dva domaca lego foruma pa sam poceo da licitiram i kupujem setove koji su mi bili zanimljivi.

Generalno nisam preterano fokusiran na jednu temu, ako je set zanimljiv moze da bude iz bilo koje godine i teme a nabavljao sam bas svasta od Ev3 do Jack Stone. Mada Brickset kaze da najvise skupljam Technic, City i Ninjago sa cime bih se mozda i slozio.

Najzanimljiviji deo Lego hobija mi je sortiranje i razvrstavanje (narocito kad nabavim neku gomilicu nasumicnih delova pa pokusavam da provalim kakvih setova ima tu), volim i da slazem setove po uputstvima ili da modifikujem i spajam vise setova u jednu celinu (da sto vise iskoristim ogranicen prostor i zguram na policu sto vise). Sopstvenim kreacijama se takodje ponekad bavim ali zbog nedostatka vremena (i delova) retko dostignu nivo koji bih zeleo.

Kupovinom po limundu i forumima verovatno sam saradjivao sa dosta Vas. Primetih da je Lego zajednica dosta velika u Srbiji (pre svega u Beogradu) i zeleo bih da postanem malo aktivniji clan iste u jos nekoj oblasti sem trgovine. Mislim da bi mi aktivnije ucesce doprinelo da budem vise motivisan za rad na sopstvenim kreacijama i da upoznam vise ljudi sa slicnim interesovanjima.
Takodje uvek mi bude zao sto propustam izlozbe u organizaciji domacih klubova jer obicno kasno vidim gde su i kada su pa bih zeleo da budem upucen (a mozda i ucestvujem) u takvim desavanjima.

Sve o svemu eto toliko o coveku koga mozda znate kao Limundo appsolutistta ili psixo sa nekih drugih sajtova i zasto sam odlucio da postanem clan i malo vise se aktiviram na forumu.

Stranice: [1]