ma
treba da sednem, a najiskrenije je sve toliko puta menjano da moram sve ispocetka
rekao sam prodavcima da sam zatvorio narudzbine i poslali su mi invoice za obe, aj, OBECAVAM sutra sedam, odradjujem sve u toku dana, svakom saljem sms ili mejl i ako hocete, nalazimo se npr kod bazena tash u 19:55
moze?
u principu, ako sam vam vec rekao, to sve stoji
svi znate koliko ste narucili i to je to, postarina je isto (mada je morao da podeli narudzbine u dva paketa po radnji, da nas ne zakaci carina, a sa carinom se i ovako nikad ne zna
ali ja se nadam da ce sve biti ok, do sada sam porolazio super, pu pu pu da ne ureknem, da cuknem o drvo
e da, i OBAVEZNO da spremim oklope i oruzje koje poklanjam
to da me cimate, znate kako sam izlapeo :)ali eto, setim se tako svremena na vreme
---
tuzan momenat, kad moram da vratim bg-finestu njegove kockice
PUNA kesa sa 18 baseplateova, ogromnom kesom punom polu-archeova, panela i korner panela
ako sam ikad planirao da zbrishem iz zemlje, sad je pravi momenat
ali, videli ste rezultate
ko nije, bacite pogled na temu
Drow <--- direktan link do grada
i bas steta sto nije stigao do izlozbe, sva ova lava bila je od tih kockica i onaj visoki toranj... jos je bg-finest trebao da donese veliki vodopad i koliko brodova? nekih desetak, cini mi se, onih ogromnih, stotinjak konja itd itd itd, a i Bogdan je trebao da doda seoce oko grada i prirodu, ali bah... neki drugi put. Napravicemo nesto zanimljivije
---------
polako, hajde da vidimo sta ce biti sa poljakom, trazicu mu kontakt telefon