Skockani

LEGO berza => Prodaja => Temu započeo: ivanfsm Decembar 12, 2019, 09:31:01:posle podne

Naslov: Nabavka lego kockica
Poruka od: ivanfsm Decembar 12, 2019, 09:31:01:posle podne
Pozdrav ljudi
Administratori fb stranice su me uputili ovde pa reko aj da se raspišem malo :)

Pošto imam dosta veliku rodbinu kojoj uzimam setove, odlučio sam da od toga napravim mali biznis : )

Nabavljam skoro sve polovne Lego setove, Technic, Star Wars, Creator, Ideas, Nijago. . . tačnije sve što se nudi po oglasima i kod nekih preprodavaca po Austriji, Nemačkoj, Holandiji, po dosta povoljnim cenama, odnosno u zavisnosti od modela, postoje neki modeli koji su na ceni pa je onda i naravno njihova cena veća.

Setove uzimam kao što sam rekao po oglasima i kod nekih preprodavac, ali nije problem ni uslužno da vam uzmem sa eBay-a, bricklink-a...naravno uz moju proviziju. Uglavnom uzimam full komplete sa originalnom kutijom, uputstvima, ali ukoliko želite jeftinije može da se nađe i bez kutija i bez uputstva (mada stranci uglavnom sačuvaju sve) ali u zavisnosti od toga šta nađem.

Sve setove donosim po porudžbini, dogovorimo se oko cene, ja vam pošaljem slike, vi uplatite avans u iznosu od 50% dogovorene cene i u mojoj prvoj turi vam donosim sve što smo se dogovorili.

Usput sam pre neki dan napravi i Facebook stranicu (https://www.facebook.com/legosetovipoporudzbini/) na kojoj kačim što moje, što setove mušterija (što se mušterija tiče imam samo neke slike od gomile ljudi kojima sam već doneo preko KP) pa me možete kontaktirati i tamo :)