Ono, ja se radujem velikoj količini patuljaka i elfova, LOTR orci su mi uvek bili grozni, mada Uruk-hai mogu ispasti ok... golum može biti cool. A kontam da će samo par likova da se pojavljuju u više setova, tipa Frodo, Bilbo, Gandalf i Aragorn, a svi ostali biće u po jednom setu. Mislim, računajte da će ovo biti k\'o SW, trajaće godinama i vrteće različite varijante istih setova. Naravno, radujem se onim momentima kao što su Ortank, Lotlorijen, Rivendel, a kontam da će Helmov ponor i Minas Tirit da budu k\'o Hogvorts, iz više delova.
A što se fleshy minifigura tiče, ne volim ih, ali ću preživeti...
Elem, imam sledeću teoriju, u lego svetu svi su žuti jer je to default boja i jednostavno to je tako oduvek bilo, još od početka kad su imali 7 boja. I prešli bi oni i tu na roze ali onda bi morali da ubacuju i po nekog crnca, odnosno braon figura, što bi samo otvorilo rupu sranja bez dna, na nivou - \"a zašto je belac kralj, a crnac podanik\", \"zašto je crnac ovde pljačkaš\", \"zašto nema crnaca među naučnicima, nego samo u swatovcima\" ili u krajnjem slučaju \"zašto ima više figurica X boje kože od figurica Y boje kože?\"... A kad rade adaptacije filmskih tema, to je bitno (ne može Lendo Kalrizijan biti žut), ali njima su ruke čiste jer je tako u filmovima. E sad, tu je još taj momenat, ako bi se žute figurice računale kao belci (tj. ako bi beloputi ljudi u filmovima bili predstavljeni kao žutopute figure) - to bi značilo da je ceo lego univerzum BEO, a to svakako nije poruka koji bi hteli da pošalju... Mene samo zanima kako će predstaviti azijate