Dugme, kakvi su uslovi kod Visa internet kartica banke Intesa (troskovi, uplata i u kojim sredstvima)?
Odeš tamo i tražiš da ti otvore tu karticu. Godišnji troškovi su 0 dinara. Uplatu radim u evrima u banci. Verovatno može i da se uradi online transfer sredstava sa nekog drugog računa, al to nisam pokušavao...
u pitanju je ova kartica
Потврђујем Дугметов навод. Плус сам отворио девизни рачун на коме држим новац (одржавање 0 дин, каматица ситна, али је већа него на рачуну картице која је 0, а осим тога могу да држим рачун картице празан све до пред плаћање и то је додатна заштита, поготову када експериментишем са сајтовима који би могли да ми мазну паре у неком међукораку који не очекујем
. Електронске трансакције између ова два рачуна: одржавање 0 дин, провизија 0 дин). Ја код њих немам текући рачун, већ само ова два.
Дакле, Интеза!
Водите рачуна да не можете да се пријавите са празним рачуном, ПП резервише 1 евроцент за проверу налога.
На неферификованом налогу имате лимит од укупно 500€, а за верификацију вам је потребан 1.5€, који ПП враћа после провере.
И да: отворио сам
српски налог! Ураааааааааааа
за потрошачко друштво!