Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - Dzoni

Stranice: 1 [2]
16
Ostalo ostalo / Kolekcije igracaka koje nisu Lego
« poslato: Januar 05, 2013, 01:00:32:pre podne »
Kao sto i sam naslov govori, ovde bi mogli da ubacujemo slike igracaka koje smo nekada imali ili ih jos uvek cuvamo. To mogu npr. da budu figurice iz Kinder jaja, automobili, makete itd.
Brat i ja smo ranije znali da od tih igracaka napravimo citavo srednjevekovno carstvo ili savremeni grad, jer nismo imali dovoljno Lego kocki.
Ja cu sutra da okacim slike nekih svojih kolekcija.

17
Ostalo ostalo / Gospodar prstenova i Hobit
« poslato: Jun 23, 2012, 08:06:23:posle podne »
U utorak u 21 cas na b92 pustaju Gospodara prstenova: Druzina prstena, a ostala dva dela narednih sedmica. Iako sam ih gledao po 100 puta, jedva cekam ponovo, posebno sto su na TV-u jer mi je tako nekako bolji uzitak.

18
Ostalo ostalo / Sta trenutno citate?
« poslato: Jun 22, 2012, 12:50:42:posle podne »
U ovoj temi mozemo da pisemo o knjigama koje trenutno citamo i koje smo pricitali, pa mozemo tako da ih preporucimo drugima.

Ja trenutno citam Mrtve duse od Gogolja i zasad mi je odlicna. Inace citam uglavnom klasike kao sto je Dostojevski(skoro sve njegove romane sam procitao), Gete, Sekspir, Puskin, Dikens...

Ako bih morao jednu da izdvojim onda je to Idiot od Dostojevskog, jer govori o tome kakav bi trebalo da bude pravi hriscanin.

Toliko od mene za pocetak.

19
Kupovina / Dzonijeva kupovina
« poslato: April 21, 2012, 05:38:25:posle podne »
U ovoj temi cu povremeno postavljati svoje potraznje, pa zato tema i nosi ovo ime. Znam da nema mnogo ljudi koji prodaju kocke, ali ako se nadje neki visak ne bi bilo lose da mi izadjete u susret.

Treba mi jedan White Bunny Rabbit



Kupujem figurice


















20
Predstavljanja / Pozdrav
« poslato: Decembar 08, 2011, 12:52:59:posle podne »
Zovem se Nikola, 90-to sam godiste. Iz Loznice sam,a studiram Elektrotehnicki fakultet(ETF) u Beogradu.
Od malih nogu se igram sa Lego kockama, mada ih nisam imao mnogo, ali se nadam da cu sada da uvecam svoju kolekciju.
Omiljene tematike su mi pirati,castle,fantasy i western, jer sam veliki obozavalac LOTR-a, srednjeg i novog veka iz istorije covecanstva. Toliko od mene za sada.
Pozdrav

Stranice: 1 [2]