Autor Tema: Mechwarrior Online  (Pročitano 1000 puta)

dr.zli

  • Član kluba (počasni)
  • Hero Member
  • *
  • Poruke: 3.539
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
Mechwarrior Online
« poslato: Decembar 24, 2012, 11:10:04:pre podne »
Evo i ja da pokrenem temu o f2p igri koju igram. Ko je igrao tabletop verziju ili igre koje su bile popularne 90-ih i pocetkom veka zna o cemu pricam, ko ne zna evo ukratko:

- Timski orijentisana igra PvP tima sa timovima od 8 igraca koji se bore u team deathmatch ili conquest mapama. Igrac kontrolise robota (mech) od 25-100 tona koji ima odredjenu ulogu u timu i koji se moze prilagodjavati potrebama bitke menjanjem oruzja i specijalnih sistema.

- Igra je sada u open beta fazi a za lansiranje planiran je i faction warfare gde ce se jedinice placenika boriti za odredjene planete



- Engine koji se koristi je cryengine 3 i igra zaista izleda bajno cak i na sistemima nizih mogucnosti

- Kao i u tabletop varijanti podrzano je dinamicko ostecenje robota, mogu se unistiti ruke i noge, oruzje, morot kao i kabina pilota.

- Igra za sada ne izgleda kao da je pay 2 win jer cak i mech-ovi koji se kupuju za prave pare umiru jako brzo, sve je u timskom radu i vestini pilota (za sada) :punk:

Ako nekoga interesuje nek se javi pa da se dodamo u igri kao ortaci :wink2:
A Lion doesn't concern itself with the opinions of sheep

“In the beginning of a change, the Patriot is a scarce man, Brave, Hated, and Scorned. When his cause succeeds however,the timid join him, For then it costs nothing to be a Patriot.”