Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - FatBoyIgi

Stranice: [1]
1
Sopstvene kreacije / FatBoyIgi LEGO World
« poslato: Oktobar 21, 2016, 01:58:25:posle podne »
Evo da i ja počnem svoju temu sa svojim kreacijama. Pošto se bliži Halloween i izložba u Novom Sadu rešio sam da odradim nešto u Halloween stilu. Nadam se da nije previše "strašna" kreacija i obećavam da će iduća biti malo "veselija"

Inspiracija za ovu kreaciju mi je bila skrivena kamera gde je odglumljeno lažno ubistvo od strane klovna koji razbija glavu svojoj žrtvi sa velikim čekićem


2016-10-21 - LEGO MOCs - Halloween clown attack - 01 by Igor Ramirez Šaš, on Flickr


Sve slike možete videti u albumu na mom Flickr profilu
https://www.flickr.com/gp/148250706@N05/8k71pD

2
LEGO generalna diskusija / Kako da aktivno učestvujem u izložbama
« poslato: Oktobar 12, 2016, 02:25:25:posle podne »
Pozdrav svima i samo jedno kratko pitanje. Postao sam član foruma bukvalno danas ali sam već bio na dve izložbe (TC "Delta City" i TC "Stadion") kao posmatrač pa sam hteo da vidim koja je procedura i da li je uopšte moguće biti deo Vaše sledeće "Halloween" izložbe u Novom Sadu.

Nemam mnogo setova i tek sam počeo pre nekih nedelju dana da radim svoj prvi MOC ali hteo bih pomoći oko same izložbe i to kako god mogu - da li je to spremanje stolova, postavljenje setova . . . . bukvalno šta god samo da budem deo te priče (za sada pasivno a uskoro i sa svojim kreacijama).

Hvala unapred na odgovoru (nadam se pozitivnom) :)

3
Predstavljanja / Pozdrav od novog člana
« poslato: Oktobar 12, 2016, 02:14:49:posle podne »
Pozdrav svima!

Imao sam to zadovoljstvo da već budem na dve Vaše izložbe radova (TC "Delta" i TC "Stadion") i malo popričam i sa nekim članovima koji su bili oko postavke. Malo sam bio u stisci sa vremenom . . . a ruku na srce uvek sam u gužvi :) tako da se nisam ranije registrovao. Za početak samo da pozdravim sve članove i jedva čekam da počnem da postavljam svoje kreacije i malo aktivnije učestvujem u celoj ovoj priči.

Inače imam par manjih setova a pre nekih nedelju dana sam krenuo da radim svoj prvi MOC (pekara i poslastičarnica) koji planiram da proširim i vremenom izgradim svoj mali CITY svet. Imam puno ideja a još više pitanja tako da imam osećaj da ću često biti na forumu. I šta još reći za kraj . . . . samo "LEGO away" :)

Stranice: [1]