Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - Yanakin

Stranice: 1 ... 43 44 45 46 [47] 48
691
Kupovina / Re: Odg: Zvezda smrti 10188
« poslato: Januar 26, 2012, 07:16:51:posle podne »
Citat: \"Dzedaj357\" post=8786
Sve je stvar afiniteta,a da se nadovezem na pricu o setovima...milose, koji falcon konkretno,ima ih 3 (valjda) :mill: yanakine,cudno mi je da nisi spomenuo imperial shuttle,set je neverovatan,kao i ova dva sto si spomenuo.Meni je 10144 omiljen :love:


trenutno pokusavam sam da napravim  shuttle koji je malo vishe scale to minifig, kad zavrsim kacim slike :)

692
Kupovina / Re: Odg: Re: Zvezda smrti 10188
« poslato: Januar 24, 2012, 07:50:04:posle podne »
nisam mislio da treba sam da slozis preko BL nego sam komentarisao price ratio u odnosu na inventory koji sam prethodno pogledao. a cini mi se da je neko pominjao \"vrednost\" SW setova u smislu prisustva minifigurica i cena istih pa sam i to uzeo u obzir. jest dobar set, kad bih imao 400e \"vishka\" rado bih ga posedovao. ali mozda vishe od svega me je smorio taj live utisak koji sam imao onih \"lego-city-play-friendly\" setova gde je bitno da set ima \"kulise\"... ovo i jeste kulisa ali u obliku zvezde smrti. nekako nisi dobio ni jedan poznti komad SW tehnike. ne znam takav mi je utisak bio  mozda je u pitanju pomali \"kiselo je grozdje :)) moj favorit je recimo 10195 ili 10019 iz UCS kategorije... (nije da me neko pitao :shy: )

693
Kupovina / Re: Zvezda smrti 10188
« poslato: Januar 24, 2012, 06:13:28:posle podne »
cek cek, jel se mislis ili resio pa se mislis oko poste? evo moje iskustvo za zvezdom mada ne bih da ti kvarim euforiju, ako si se bash resio ne citaj dalje :)
 kad sam skupio taj cash za taj \"mali veliki\" san, shvatio sam da necu da je kupim zato sto za te pare dobijam samo jednu neponovljivu figuricu - protokol droid, sve ostale se josh negde pojavljuju i nastavljaju da se ponavljaju vise manje. u setu preovladjuju obicni sivi delovi tipa bricks, nije da bi se bacili, daleko od toga ali za tu cenu nije ok - price per piece je 10 centi, to je dosta boostovana cena oni stvarno nogu da se nadju za 1cent/piece ako ti trebaju.
i najvaznije kad sam je video uzivo, nekako sam stekao utisak da su ciljna grupa ipak deca, ideja je ipak da je koristis (igras se sanjom) a ne da stoji... tako da... duboko u sebi cu ti zavideti ipak ali.... za SW treba biti strpljiv, bice njih josh, pogledaj samo novi TAI koliko je sofisticiran i uz njega konacno ona kaciga koju smo dugo cekali... stize mi prekosutra :)
srecno u svakom slucaju...

694
LEGO van Srbije / Re: Odg: Re: Odg: Lego u Segedinu
« poslato: Januar 18, 2012, 03:43:46:posle podne »
Citat: \"aca\" post=8517
Citat: \"yanakin\" post=8499
znaci svi hoce u roadtrip a ja kad pitam dal neko hoce da se druzi, niko nece naroocito kako rece neko \"oko bozica \" :amazed:  da su se turci na vreme raspitali oko invazije na balkan i krenuli u januaru umesto u junu sad bi svi slagali domine a ne lego... :bored:


Ја такође нисам био у Београду, важи исто што је написао и Хекс.

Узгред, немој да си тако строг према Турцима: Први српски устанак је подигнут за време циче зиме, а Сретењска скупштина се одржавала (чини ми се два дана) под ведрим небом.



pa to da ne postanu predvidivi za protivnika pa su morali malo da se aktiviraju i u te mesece :)
nista, pokusacemo sledece godine :)

695
tuđe kreacije / Re: Odg: Apolo
« poslato: Januar 18, 2012, 03:38:42:posle podne »
uf ovo ce morati nova tema samo zbog A.Jolie - i ja mislim da nije neka riba, cak mi je mozda malo odbojna zbog onih urokljivih ociju, kilazhe, itd.. naravno ne bih je odbio da bih mogao posle da pricam da sam drpio bredu zhenu :)

ja veoma cenim mozaik u umetnosti, raznobojno kamenje/keramika ili staklo svejedno. umesnost majstora je u tome da prepozna nepravilne i uglavnom nejednake oblike i boje i nadje im pravo mesto za koncept koji je smislio/skicirao. lego ima predodredjene boje i oblike pa tu nema tog izazova, koliko je kome lako zavisi iskljucivo od licnog osecaja umetnika za senke/oblik tj talenat kao i za slikarstvo  koji ili imas ili nemas. svejedno i ako nikad pre toga nisi video lego u zivotu. pri tom sam siguran da koriste komp jel neverujem da neko naruci od svake boje 10000 1x1 kockica pa bira koju ce da stavi i ostane mu restla za josh 5 slika, mora bar malo da isplanira, slozicete se?

e  dobro i na kraju posto sam se verovatno vec isuvise \"istovario\" mogu da priznam da je verovatno 10x teze napraviti taj mozaik nego dzinovski falus koji glumi apolo ( da ne pominjem da ne verujem da su bili na mesecu ili bar ne onoliko puta kolko su rekli :))

696
Predstavljanja / Re: Odg: POZDRAV
« poslato: Januar 17, 2012, 06:23:06:posle podne »
sta ce ti saveti... treba ti samo force... ( i nesto malo sivih i crnih kockica dodushe) i ne zaboravi sta je rekao Joda:
    \"No! Try not. Do, or do not. There is no try.\"
    ―Yoda —
kachi radove pa da komentarishemo...

697
LEGO Setovi / Re: Odg: Lord of the Rings 2012
« poslato: Januar 17, 2012, 06:13:06:posle podne »
Citat: \"Sektaash\" post=8321
molim vas da, zbog saradnje kluba Skockani sa TLG-om (The Lego Company), na forumu ne objavljujete slike i linkove ka slikama s pečatom CONFIDENTIAL.

hvala na razumevanju.

razumem ja da smo svi nestrpljivi :wink2:


aha. izvinjavam se, nekako nisam bio siguran da li je link ok ili ne... necu vishe :speechless:

698
tuđe kreacije / Re: Odg: Re: Odg: Apolo
« poslato: Januar 17, 2012, 06:10:34:posle podne »
meni su ovi mozaici nekako \"legohuljenje\", osnovna ideja je da se slaze oblik a ne slika zar ne? pritom je danas postalo jako jednostavno da se to mapira pomocu kompa, znaci stvar je u imanju kockica, ne u vestom slaganju... da ne gresim dusu, mozda on to nije koristi ali tim gore, postavlja se pitajne ZASTO? e ono na putu je vec dobra fora :)

699
LEGO van Srbije / Re: Odg: Lego u Segedinu
« poslato: Januar 17, 2012, 06:06:09:posle podne »
Citat: \"Sektaash\" post=8434
Citat: \"aca\" post=8429
А како се сналазите са мађарским?

Осим тога, да ли сте плаћали вињету за ауто-пут или сте ишли неком заобилазницом?
И наравно, где сте и по ком курсу мењали евре?


s Mađarskim se, na primer ja, snalazim vrhunski: znam da brojim do 4, da kažem hvala, doviđenja i voda. to je otprilike to. :wacky:


i to je nesto, neces umreti od zedji kad das sve pare na kockice... ne bi bilo loshe da se raspitas kako se kaze \"beznin\" :)

znaci svi hoce u roadtrip a ja kad pitam dal neko hoce da se druzi, niko nece naroocito kako rece neko \"oko bozica \" :amazed:  da su se turci na vreme raspitali oko invazije na balkan i krenuli u januaru umesto u junu sad bi svi slagali domine a ne lego... :bored:

700
LEGO kolekcije članova foruma / Re: Odg: Brickset kolekcije članova foruma
« poslato: Januar 17, 2012, 05:53:23:posle podne »
da, i ja sam to potpuno smetnuo sa uma, kao stavio sam na profil pa sam racunao...
da naglasim da ne prodajem nista sa liste narocito ne SW :grin2:

http://www.brickset.com/search/?OwnedBy=jankoxscreem

701
LEGO Setovi / Odg: Lord of the Rings 2012
« poslato: Januar 12, 2012, 01:42:45:pre podne »
izasle su slike kao sto verovatno znate... cak i kad bi bilo \"politicki korektno\" da stavim link primetio sam da ih danas tu gde sam ih video juce nema... tako da... pretrazujte...
primeticete da u nekim setovima ima novih konja ( posle 20 god!!), malo vecih, u trcecem polozaju (opet ja i moj rusko-srpski, ne znam dal sam dobro rekao - dakle konji trche , ne trte se).
meni se ne svidjaju al sacekajmo. Helms deep izgleda najozboljnije i najbolji izbor likova tj minifigurica. klikam 2x want na bricksetu! Urug hai izgledaju extra cak i tako mutnjikavi! kao i 9 kraljeva (mada su u ponudi samo 2 kom u jednom od setova :))... ostali se slabo vide, nekako su \"hari-poterasti\" sta znam :)

702
tuđe kreacije / Odg: NET MOC
« poslato: Januar 09, 2012, 05:52:31:posle podne »
Citat: \"dugme\" post=8124
stoni fudbal...od lego kockica...:grin2:

kad zarostiljas ode sve u p...

703
Ostalo / Re: Maskenbal
« poslato: Decembar 28, 2011, 05:47:39:posle podne »
... dobro nije rekla da si strumf... :) elem.. odlican si! haj faj! :laugh:

704
LEGO Setovi / Re: Odg: setovi - 2012.
« poslato: Decembar 17, 2011, 09:03:37:pre podne »
Citat: \"gruber\" post=7192
ljubiš hobite. i ostale licence. mislim da bi pravi pogodak bila jedna history kolekcija: rimljani, grci, gali, huni i tako dalje..


rimljani.. gali.. vec vidim debelu figuricu sa nosom koja ce glumeti Obelixa...

@svima - ozbiljno: obozavam flesh boju.... nudim zuto za flesh! to zuto je pocelo da me asocira na Simpsonse...

705
LEGO Setovi / Re: setovi - 2012.
« poslato: Decembar 17, 2011, 09:01:45:pre podne »
Citat: \"Angeli\" post=7188
ja idem na takmicenje gore u skandinaviju pocetkom sledece godine, i vec sam obecao timu da idemo u bilund u striptiz bar, gde imam ortaka koji radi na striptiz opremi, i svi su odusevljeni. tek kad dodjemo recicu im \"cek sad, pa rekao sam \"lego kockice\", zar ne? sta sad lupas, bio si pijan, i ne secas se; kockice, rekao sam kockice\" :) :) :) :)


kako rece ono, devojke umeju da ceprkaju history :):ninja:

Stranice: 1 ... 43 44 45 46 [47] 48