Autor Tema: Collectable Minifigures Series 7  (Pročitano 1451 puta)

Sammael

  • Član kluba (počasni)
  • Hero Member
  • *
  • Poruke: 4.295
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
Collectable Minifigures Series 7
« poslato: Jun 17, 2012, 09:20:40:posle podne »
Vidim da niko ne pominje seriju 7 figurica iako su se poodavno pojavile čak i kod nas, pa evo da napravim kratak prikaz. Najpre fotke:







Subjektivni utisak je da su figurice nešto višeg kvaliteta nego prethodna serija. I dalje je u pitanju kineska plastika, ali kao da je došlo do malog pomaka u pozitivnom smislu.

Serija je dosta originalna, imamo samo tri ponavljanja figurica iz prethodnih serija, naravno suprotnog pola - rokerka, teniser i valkira (kao ženska verzija vikinga).

Većina figura je vrlo korisna i upotrebljiva. Evo kako bi ih ja rangirao po poželjnosti:

#1 Zli vitez i svemirski marinac - fantastične i vrlo upotrebljive figure kojih bih mogao da imam barem po 10tak komada.

#2 Astečki ratnik, Tarzan, valkira, Crvenkapa, Triton - figure su i same po sebi sjajne ali i veoma upotrebljive u drugim ulogama uz malo prekombinovanja delova i accessory-a (najžalije mi je što su valkiri kosa i šlem jedan deo)

#3 Programer, hipik, teniser - dobre figure \"civila\" za grad koje se mogu lako prekvalifikovati u neke druge uloge

#4 Gajdaš, rokerka, plivačica - lepe figure ali malo preusko specijalizovane da bi bile upotrebljive u više od par primeraka

#5 Daredevil i čovek u odelu zeca - Da nisam kompletista, ne bi ih uzimao. Premda, evo jedne kreativne upotrebe zečijeg odela:



Ocena serije - 4 od 5.