Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - stonecoldcrazy

Stranice: 1 [2]
16
tuđe kreacije / Lego Mindstorms NXT - The Beer Machine Final
« poslato: Decembar 20, 2012, 09:59:50:posle podne »

17
tuđe kreacije / mindstorms sorter
« poslato: Decembar 11, 2012, 12:19:53:posle podne »

19
Prodaja / naručivanje iz Beča, toysRus ~20% off
« poslato: Decembar 04, 2012, 07:17:10:posle podne »
Zdravo svima!

Evo pokušava prve akcije za lego iz Beča, pa da vidimo kako će ići. Ovo će biti prvi put, sad na brzinu hoću da napišem što više detalja vezanih za logistiku slanja i plaćanja, jer ovaj popust od 20% traje samo još sutra čini mi se.  Za neke eventualne buduće kupovine ćemo već razraditi sistem nadam se :)

Dakle, ako neko hoće nešto iz Bečkog toysRus ja idem sutra da uzmem Helms Deep.
E sad logistika:
Mogu da obećam da će lego biti u Srbiji najkasnije do 20og decembra - tačnije u Somboru ili Novom Sadu (još treba da vidim u kom gradu ću biti tada:), tako da tamo može da se preuzme lično, ili da pošaljem odande postexpresom ili nečim već. Naravno, moguće je i da pošaljem nekim busom iz Beča i ranije, samo naravno to će koštati dodatnih 10-20e, zavisno od toga koliko vozač busa traži za paket...

Za carinu u tom slučaju nemam pojma kako ide. Ako ja lično budem nosio onda ću naravno da se potrudim da sve prođe bez carine, ali ako me zaustave i traže  da platim (što mi se nije ni jednom desilo za ovih 30ak ulazaka u SRB), onda naravno očekujem da svako plati svoj deo carine.

Što se tiče prebacivanja para, imam paypal, imam devizni račun u RF banci u SRB, i imam brata u NS kome možete lično da predate pare. Za uplatu u RF banci, znam da je pre recimo 2-3 godine bilo tako da svako može da uplati evre na moj broj računa bez ikakve dodatne provizije, sada kako je iskreno ne znam, mislim da se i dalje ne plaća provizija na obične lične uplate. Imam i netbanking tamo, tako da bih odmah mogao da proverim uplatu...

Ako ima zainteresovnih isključivo za ovo sutra neka se jave ovde. Za sve druge stvari u Beču ćemo na nekom drugom topicu.

Pozz

20
Predstavljanja / Pozdrav svima!
« poslato: Decembar 03, 2012, 11:46:50:pre podne »
Ćao!

Prvo samo da pohvalim ovaj sajt, ideju kao i sve izložbe koje ste imali i naravno da se svi nadamo da će ih biti još puno! :) Svaka čast!

Moram da priznam da sam se prvi put registrovao ovde još pre skoro 2 godine, ali nikad posle toga nisam dolazio :(

U tom periodu sam se i preselio iz NSa u Beč (pre godinu dana), i čim sa dobio račun u banci prva stvar koju sam uradio - kupio voz od lega , koji sam hteo da imam još od 96te :) Nakon toga je naravno usledilo naručivanje izgubljenih i oštećenih delova sa brickLinka i tako da su sad svi setovi koje imam kompletni, neki nisu u sjajnom stanju, ali je sve tu bar :) Žena me još nije streljala zbog trošenja para na lego, ali ne znam još kolko ću tako da se provlačim :) Vidim da ovde ima i starijih ljubitelja lega, tako da eto meni argumenta za buduće rasprave :)

Znam da je problem(nekad mali nekad veliki) naručiti lego u SRB, i kupiti lego u SRB. Vidim da su cene nekad i duplo veće nego ovde npr. Ako nekome treba nekakva pomoć oko naručivanja i slično, slobodno se javite.

Uskoro ću početi i da prodajem neke setove i delove, u suštini sve što nije town/train, islanders i LOTR dolazi u obzir, tako da ću i ovde staviti oglas.

Auu, dugačko predstavljanje :)

Veliki pozdrav svim ljubiteljima lega!!

Stranice: 1 [2]