Skockani

Glavni forum => Predstavljanja => Temu započeo: mountainboarding serbia Novembar 08, 2016, 09:33:15:pre podne

Naslov: ZOP
Poruka od: mountainboarding serbia Novembar 08, 2016, 09:33:15:pre podne
Pozdrav ljudi, evo i ja se ulogovah... lepo je videti da postoji još neki forum koji je živ, podseti me na dane kada nije bilo fb i kad sam upoznao razne zanimljive likove na forumima...
Elem ja sam Pedja iz NSa, imam 42 god, i kao dete nisam nikad imao Lego (bio je preskup, a u to vreme smo imali gomilu zanimljivih igračaka i drugačijih kockica, tako da lego nije stizao na red), ali sada kad imam ćerku, otkrio sam pravu draž gradjenja. Krenuli smo prvo  sa Classic, i slagali razne stvari, i dan danas volimo zajedno da složimo nešto od gomile kockica, uglavnom su to neke kuće sa prostorijama koje osmislimo, nameštajem i baštama, da imaju minifigurice gde da borave, da bih ja za moju dušu uleteo naravno u Star Wars, dok je ona vlasnik lepe kolekcije Lego Elves, koja je po meni možda i najlepša, super je osmišljeno, kockice su jako lepe, a i ima zanimljivih dodataka. Ima nešto malo i Friends-a ali ovi zmajevi su joj omiljeni. Inače, ona sa 5 godina slaže sve sama, ja samo malo proverim da li je dobro pritisnula, i ako je nešto malo komplikovanije, tu pomognem, ostalo je sve njeno.
Elem, bio sam na skockanim izložbama u NSu, kad odemo u Berlin ne propuštamo Lego shop i discovery centar, gde se deca lepo mogu zabaviti (u Berlinu u prodavnici mislim svakog poslednjeg četvrtka u mesecu deca dobiju da slažu neki mini set uz navodjenje animatora i to onda mogu da nose kući), discovery je super zabavan, kao mini Legoland... a ono šta me je privuklo da se učlanim ovde, a verujem danas i u klub, je - budući da radim u školama, u jednoj OŠ sam organizovao Lego izložbu, na koju su učenici koji vole kockice donosili svoje setove i izlagali, da mogu i ostala deca da ih vide, a uz pomoć Dexy co-a sam organizovao i takmičenje u brzom slaganju, gde su zainteresovani dobili jedan mini set iz polybag-a i slagali - po četvoro u isto vreme, ko prvi složi on ide dalje. Posle drugi mini set, i na kraju su 6 najveštijih slagali malo vozić prateći uputstvo na štopericu i tako smo dobili najuspešnije i podelili im lepe nagrade dobijene od Dexyja. Sada u septembru sam im za dan škole organizovao takmičenje u slaganju, gde su dobili različite kockice i točkove i trebali sami da osmisle neko vozilo koje će najdalje da ode - spuštali su ga niz malo papirnu rampu (isto iz tog polybag-a) i merili smo čiji je autić najdalje otišao. Mogu reći da im se to vrlo svidelo.
Zato sam i ovde, da bih potražio pomoć u narednim izložbama koje planiram da organizujem, da dobijem neke nove ideje za takmičenja, ali i da ja pomognem oko organizacije skockanih izložbi, jer imam nešto naših setova koje možemo doneti, a i imam dosta iskustva u radu sa decom - pored toga što radim u školama, radim i u atletskom klubu i držim časove skejta i mountainboarda i tako to...  :laugh:
Uglavnom, eto me
Naslov: Odg: ZOP
Poruka od: Sale Novembar 08, 2016, 09:54:49:pre podne
BUM!
Taman sam se ponadao da neću biti više najstariji ovde ali puf... ostajem doajen  :laugh:

Baš mi je lično drago što čovek koji radi sa decom i ima iskustva u kombinaciji deca/Lego ima volje i želje da se druži  sa nama.
A još kad čujem da vozi skejt (ima ovde takvih-long boardera sigurno, bajkera i slično) već vidim dosta ne Lego tema za priče...

Dakle-drago mi je da nameravaš da se priključiš ekipi, dobro došao na forum, za početak!

Naslov: Odg: ZOP
Poruka od: bnesty Novembar 08, 2016, 10:05:25:pre podne
Dobro dosao na Skockani forum, na pravom si mestu .
Naslov: Odg: ZOP
Poruka od: Bojan-Boki Novembar 08, 2016, 03:27:38:posle podne
Dobrodosao
Naslov: Odg: ZOP
Poruka od: brickblues Novembar 08, 2016, 06:37:29:posle podne
Dobro došao Pedja! Lepo je pročitati da se još ljudi sa toliko entuzijazma bavi LEGOM!  :wink:
Naslov: Odg: ZOP
Poruka od: Acidum Novembar 08, 2016, 10:48:56:posle podne
Опа, добро нам дошао!
Naslov: Odg: ZOP
Poruka od: Čeda Novembar 08, 2016, 11:01:03:posle podne
Dobro došao!  :party:
Naslov: Odg: ZOP
Poruka od: alenvprekrsku Novembar 09, 2016, 09:06:10:pre podne
@mountainboarding serbia, dobrodošao. Moja priča je slična.

@Sale, a koliko si mator, ako nije tajna i smem da te pitam? Ja sam u 48.

 :smilie:
Naslov: Odg: ZOP
Poruka od: mountainboarding serbia Novembar 09, 2016, 09:40:28:pre podne
Hvala na toploj dobrodošlici...
nznm dal imate običaj da kačite svoje slike, al' evo mene
(https://i.imgsafe.org/2e096470c5.jpg)
Naslov: Odg: ZOP
Poruka od: Sale Novembar 09, 2016, 09:59:02:pre podne
Ne vidi se i ne, ne kačimo svoje slike, brojeve telefona niti ostale lične podatke...
Pravila ne samo našeg foruma
Naslov: Odg: ZOP
Poruka od: FatBoyIgi Novembar 09, 2016, 01:27:41:posle podne
Evo i ja kao novi član od skora da poželim dobrodošlicu :)
Naslov: Odg: ZOP
Poruka od: Dzoni Novembar 09, 2016, 06:23:33:posle podne
Dobro došao i na forum i u klub, nadam se da ćemo se lepo družiti.

Ja vidim sliku.
Što se tiče kačenja ličnih slika može slobodno, samo dok nemaju sadržaj koji može nekog da uvredi i da nema na njima nekih drugih lica koja nisu dala saglasnost za kačenje. Ima po forumu dosta slika članova Skockanih, a i usled sve većeg broja socijalnih mreža i linkovanja kreacija ka profilima autora, mislim da nema ni smisla sprečavati ljude da kače svoje slike.

Naslov: Odg: ZOP
Poruka od: mountainboarding serbia Novembar 09, 2016, 08:47:40:posle podne
Valjda se Luk Skajvoker neće ljutiti što sam ga okačio :D ipak je pod maskom