Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - Nidžo

Stranice: [1]
1
Games / KOTOR I, II, SWTOR
« poslato: Avgust 09, 2015, 10:12:48:posle podne »
Je li igrao ko? Ja sam igrao prvi deo, mnogo mi se dopao, sve je odlicno i prica i gejmplej. Do skoro sam igrao SWTOR. Nadam se da ce jednom napraviti KOTOR III, na Redditu sam video da rade Remaster KOTOR-a I.

2
Predstavljanja / Odg: Pozdrav svima!
« poslato: Avgust 09, 2015, 09:39:41:posle podne »
Hvala, imenjace! Gospodara bih mogao procitati, imaju ga u knjizari pa ga onda uzimam skoro. :) Samo da malo izbacim film iz glave :D

3
Predstavljanja / Pozdrav svima!
« poslato: Avgust 09, 2015, 09:04:04:posle podne »
Pozdrav svima, ja sam Nidžo i skupljam Lego kockice jos od kada sam kao mali od bake dobio set sa Orkovima i katapultom, mislim da je nesto nalik Castle temi ako i nije ta. Tako sam ih skupljao do pre 3 godine pre nego sto sam na njih skoro uopste zaboravio i izgubio 2 seta tokom selidba, pa bih sada zeleo da ih skupljam ponovo  :grin2: ! Omiljene teme su mi City, Star Wars, Castle, Ninjago... Pored toga ogroman sam fan Ratova Zvezda (skoro sam iz dosade naucio Aurebesh...) i Gospodara Prstenova. Uspeo sam da procitam Hobita malo pre nego sto je i film izasao, citao sam i Silmarilion tako da o ta 2 znam puno... Eto to je najkrace sto sam mogao, oprostite zbog posta velicine testamenta  :grin2: !

Stranice: [1]