Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - stonecoldcrazy

Stranice: 1 ... 29 30 31 32 [33]
481
Predstavljanja / Pozdrav svima!
« poslato: Decembar 03, 2012, 11:46:50:pre podne »
Ćao!

Prvo samo da pohvalim ovaj sajt, ideju kao i sve izložbe koje ste imali i naravno da se svi nadamo da će ih biti još puno! :) Svaka čast!

Moram da priznam da sam se prvi put registrovao ovde još pre skoro 2 godine, ali nikad posle toga nisam dolazio :(

U tom periodu sam se i preselio iz NSa u Beč (pre godinu dana), i čim sa dobio račun u banci prva stvar koju sam uradio - kupio voz od lega , koji sam hteo da imam još od 96te :) Nakon toga je naravno usledilo naručivanje izgubljenih i oštećenih delova sa brickLinka i tako da su sad svi setovi koje imam kompletni, neki nisu u sjajnom stanju, ali je sve tu bar :) Žena me još nije streljala zbog trošenja para na lego, ali ne znam još kolko ću tako da se provlačim :) Vidim da ovde ima i starijih ljubitelja lega, tako da eto meni argumenta za buduće rasprave :)

Znam da je problem(nekad mali nekad veliki) naručiti lego u SRB, i kupiti lego u SRB. Vidim da su cene nekad i duplo veće nego ovde npr. Ako nekome treba nekakva pomoć oko naručivanja i slično, slobodno se javite.

Uskoro ću početi i da prodajem neke setove i delove, u suštini sve što nije town/train, islanders i LOTR dolazi u obzir, tako da ću i ovde staviti oglas.

Auu, dugačko predstavljanje :)

Veliki pozdrav svim ljubiteljima lega!!

482
arhiva oglasa / Odg: nekompletni setovi
« poslato: Maj 02, 2011, 06:29:47:posle podne »
Ćao! Jel može spisak delova koji nedostaju za 4021?

Stranice: 1 ... 29 30 31 32 [33]