Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - mountainboarding serbia

Stranice: 1 ... 5 6 7 8 [9]
121
Naručivanje na Brick Link-u / Odg: Naručivanje na bricklinku
« poslato: Novembar 18, 2016, 09:14:20:pre podne »
snadjoh se nekako za neke delove, ali ove ne mogu da nadjem
4542578 i 6023806
Ne vidim u skorije vreme način da ih nabavim, tako da ponuda ostaje do daljnjeg... pa ako se nešto desi - desi

122
LEGO kolekcije članova foruma / Odg: Šta ste novo kupili/dobili od setova?
« poslato: Novembar 17, 2016, 11:24:47:pre podne »
da da... set za moj rodjendan i ćerki za NG ;)

123
LEGO kolekcije članova foruma / Odg: Šta ste novo kupili/dobili od setova?
« poslato: Novembar 17, 2016, 08:42:07:pre podne »
Naručen AT-ST i beli zmaj iz Elves...  :wacky:

124
LEGO Setovi / Odg: Setovi 2017
« poslato: Novembar 16, 2016, 03:18:09:posle podne »
treba neko naš da napravi Djerdapsku prevodnicu  :wink:

125
Naručivanje na Brick Link-u / Odg: Naručivanje na bricklinku
« poslato: Novembar 15, 2016, 10:08:21:posle podne »
Oćel neko naručivati nešto preko bl u skorije vreme?
... da se prikačim. Fali mi nešto delova a nema ih kod naših prodavaca  :'(

126
tuđe kreacije / Odg: TRAIN MOCevi
« poslato: Novembar 09, 2016, 08:52:24:posle podne »
to je u Berlinu u Discovery centru... imaju sve važnije berlinske gradjevine napravljene od kockica... ima i metro gde šibaju vozovi... imam još slika, ali ne znam gde bi ih okačio... u koju temu  :smilie:

127
Predstavljanja / Odg: ZOP
« poslato: Novembar 09, 2016, 08:47:40:posle podne »
Valjda se Luk Skajvoker neće ljutiti što sam ga okačio :D ipak je pod maskom

128
Predstavljanja / Odg: ZOP
« poslato: Novembar 09, 2016, 09:40:28:pre podne »
Hvala na toploj dobrodošlici...
nznm dal imate običaj da kačite svoje slike, al' evo mene

129
Ostalo / Odg: Nabavka setova iz Segedina
« poslato: Novembar 09, 2016, 09:36:16:pre podne »
Ja setove naručujem preko žene koja prodaje na kupujemprodajem - ona ide redovno u Segedin i dovlači setove koje tražiš i ima super cene - uvek je povoljnija nego Lego prodavnica i ako uzmeš par komada, voli i da časti sa nekim mini setom...
jako lepo iskustvo imam sa njom, i mogu da je preporučim onima koji bi uzeli nešto a ne ide ima se do Madjarske

130
Naručivanje na Brick Link-u / Odg: Licno preuzimanje
« poslato: Novembar 09, 2016, 09:30:18:pre podne »
znam da je godinu dana kasnije, ali sve se slažem sa odgovorima :D

131
Naručivanje na Brick Link-u / Odg: Iskustva na BrickLink-u
« poslato: Novembar 09, 2016, 09:26:28:pre podne »
Ja ne kupujem tako često, ali kad kupujem, uzimam od bricklinkova iz Srbije, a poznajem lika koji ima shop u Novom Sadu, pa se kod njega snabdevam uglavnom. Ako nešto nema, onda to rešim kad putujem, ali ne naručujem preko pošte nego odem direkt kod prodavaca... Kao što sam bio u Berlinu, za par dana idem u Peštu pa ću tamo pokupiti ono što nema ovde.
Nemam poverenja previše u poštu, više puta sam se opekao

132
tuđe kreacije / Odg: TRAIN MOCevi
« poslato: Novembar 09, 2016, 09:20:38:pre podne »
Evo čekaju ga u stanici :)

133
LEGO kolekcije članova foruma / Odg: Moja kolekcija
« poslato: Novembar 09, 2016, 09:00:34:pre podne »
Evo jednog dela moje kolekcije,stigla je nova vitrina,pa se malo brisala prasina sa setova  :smilie: Jos jedan naporan posao svakog kolekcionara  :beaten:

ovo mi se svidja.... lepa kolekcija

134
Predstavljanja / ZOP
« poslato: Novembar 08, 2016, 09:33:15:pre podne »
Pozdrav ljudi, evo i ja se ulogovah... lepo je videti da postoji još neki forum koji je živ, podseti me na dane kada nije bilo fb i kad sam upoznao razne zanimljive likove na forumima...
Elem ja sam Pedja iz NSa, imam 42 god, i kao dete nisam nikad imao Lego (bio je preskup, a u to vreme smo imali gomilu zanimljivih igračaka i drugačijih kockica, tako da lego nije stizao na red), ali sada kad imam ćerku, otkrio sam pravu draž gradjenja. Krenuli smo prvo  sa Classic, i slagali razne stvari, i dan danas volimo zajedno da složimo nešto od gomile kockica, uglavnom su to neke kuće sa prostorijama koje osmislimo, nameštajem i baštama, da imaju minifigurice gde da borave, da bih ja za moju dušu uleteo naravno u Star Wars, dok je ona vlasnik lepe kolekcije Lego Elves, koja je po meni možda i najlepša, super je osmišljeno, kockice su jako lepe, a i ima zanimljivih dodataka. Ima nešto malo i Friends-a ali ovi zmajevi su joj omiljeni. Inače, ona sa 5 godina slaže sve sama, ja samo malo proverim da li je dobro pritisnula, i ako je nešto malo komplikovanije, tu pomognem, ostalo je sve njeno.
Elem, bio sam na skockanim izložbama u NSu, kad odemo u Berlin ne propuštamo Lego shop i discovery centar, gde se deca lepo mogu zabaviti (u Berlinu u prodavnici mislim svakog poslednjeg četvrtka u mesecu deca dobiju da slažu neki mini set uz navodjenje animatora i to onda mogu da nose kući), discovery je super zabavan, kao mini Legoland... a ono šta me je privuklo da se učlanim ovde, a verujem danas i u klub, je - budući da radim u školama, u jednoj OŠ sam organizovao Lego izložbu, na koju su učenici koji vole kockice donosili svoje setove i izlagali, da mogu i ostala deca da ih vide, a uz pomoć Dexy co-a sam organizovao i takmičenje u brzom slaganju, gde su zainteresovani dobili jedan mini set iz polybag-a i slagali - po četvoro u isto vreme, ko prvi složi on ide dalje. Posle drugi mini set, i na kraju su 6 najveštijih slagali malo vozić prateći uputstvo na štopericu i tako smo dobili najuspešnije i podelili im lepe nagrade dobijene od Dexyja. Sada u septembru sam im za dan škole organizovao takmičenje u slaganju, gde su dobili različite kockice i točkove i trebali sami da osmisle neko vozilo koje će najdalje da ode - spuštali su ga niz malo papirnu rampu (isto iz tog polybag-a) i merili smo čiji je autić najdalje otišao. Mogu reći da im se to vrlo svidelo.
Zato sam i ovde, da bih potražio pomoć u narednim izložbama koje planiram da organizujem, da dobijem neke nove ideje za takmičenja, ali i da ja pomognem oko organizacije skockanih izložbi, jer imam nešto naših setova koje možemo doneti, a i imam dosta iskustva u radu sa decom - pored toga što radim u školama, radim i u atletskom klubu i držim časove skejta i mountainboarda i tako to...  :laugh:
Uglavnom, eto me

Stranice: 1 ... 5 6 7 8 [9]