Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - IvanV

Stranice: 1 ... 21 22 23 24 [25]
361
Kupovina / Kupujem Duha i Mindstorms/Powerfunctions konverter
« poslato: Decembar 19, 2012, 12:14:39:pre podne »
Zanimaju me sledeći LEGO \"kompleti\":

8528: Converter Cables for Mindstorms NXT, nije posebno bitno da je nov:


Osim toga, zainteresovan sam i za produžni kabl za Powerfunctions, 8886 ili 8871, opet nije posebno bitno da bude nov:

362
LEGO Setovi / Re: Lone Ranger 2013
« poslato: Decembar 18, 2012, 12:29:20:pre podne »
Комплети изгледају генијално!

363
Prodaja / Re: BGF Radnja + Narucivanje novih/polovnih setova
« poslato: Decembar 17, 2012, 10:09:06:posle podne »
[strike]BGF, je l\' bi mogao da se nabavi 30201 Ghost i po kojoj ceni, ili se ne baviš tako sitnom boranijom?[/strike]

Javio mi se kolega forumaš da ih ima.

364
Sopstvene kreacije / Re: Vasini MOC-ovi
« poslato: Decembar 17, 2012, 03:54:34:posle podne »
Хех, мислим да разумем. Ратови којих се сећају и чије су последице осетили данашњи одрасли (или су макар слушали страшне приче својих родитеља) су стварни и страшни и нису за игру. А оно што је било пре тога је само прича, авантура, бајка, као и Звездани Ратови, и то је све ок. И тај начин размишљања се очекује и подржава и код деце. Само, нисам 100% уверен у исправност приступа, а поготово делује помало лицемерно од компаније која се толико труди да скоро сваки сет набије тестостероном. Пример: прелеп сет са ветрењачом и амбаром, у који је онда поприлично непотребно убачено неколико фигурица-витезова, да не би био \"Сеоски млин\", него \"Пљачка сеоског млина\".

ЕДИТ: А можда је и ово што Милош каже. Мада мислим да уопште није неопходно делити стране на добре и зле (ваљда нико не замишља комплет конц логор?!). Направиш комплете са америчком Континенталном војском и потпуно одвојене комплете са британском војском с прелаза из 18. у 19. век, па нек се игра како ко хоће. Слично и са каснијим периодима, с тим што бих ипак прескочио наци симболе, то је ипак прилично мрачно и није ми нешто што би лепо стајало на играчки.

365
LEGO kolekcije članova foruma / Re: Brickset kolekcije članova foruma
« poslato: Decembar 17, 2012, 02:32:51:posle podne »
@Sektaash: Хехе, да. Беше криза и беспарица кад сам био у оним годинама што пишу по кутијама :laugh:, и тако је остао жал за коцкама. Онда сам, много година касније, као новопечени рачунарац први пут видео Мајндстормс и можете да замислите реакцију. :love: Наравно, цена је изазвала реакцију тотално друге врсте, а онда сам, много касније, случајно открио Скоцкане и Коцку.рс и решио да нисам престар и да нећу ником рећи колико ме је задовољство коштало. :grin2:

Иначе, кад сам био клинац, Техник сетови ме уопште нису привлачили. Тј деловали су занимљиво, али ми се модели нису свиђали јер су били превише \"рупичасти\". :laugh:

366
LEGO kolekcije članova foruma / Re: Odg: Brickset kolekcije članova foruma
« poslato: Decembar 17, 2012, 12:51:13:posle podne »
Citat: \"yanakin\" post=16931
interesantna kolekcija, imas mali 13-ogodisnji gap. shtrchi ti onaj LOTR set, nadoknadjuj polako ;)
Тринаест година? Пих! :wink2: Скромно, али за који дан стиже допуна. :smile2:

Морам признати да има импресивних колекција! Кад само видим неке од оних пиратских сетова и кад се сетим колико сам их желео! :завист: При том никад нисам био посебно луд за гусарима (осим што сам читао књиге о Црном Гусару), али ти Лего комплети, гусарски бродови и острва, су ми били предивни!

Него, извините на офтопику, али како лепше половина старијих чланова то све трпе? Тренутно ми је то више хипотетичко питање јер нисам ожењен, али сам приметио две неугодне појаве: генералну љубомору на све активности које односе време које би могло бити посвећено поменутој лепшој половини и, код немалог броја \"половина\", презир према било којој врсти детињарија (\"одрастао човек се игра\").

367
Sopstvene kreacije / Re: Vasini MOC-ovi
« poslato: Decembar 17, 2012, 09:59:55:pre podne »
Васо, моје поштовање. Не знам да ли су се икад бавили тим периодом, али, да се нешто питам у Легу, откупио бих ауторска права за барем два \"комплета\". :smile2:

368
Prodaja / Odg: Re: BGF Radnja + Narucivanje novih/polovnih setova
« poslato: Decembar 11, 2012, 05:50:31:posle podne »
Hala na dobrodošlici i brzom odgovoru. :)

Obe varijante zvuče razumno, koji bi bio vremenski okvir za isporuku (i ja sam u Beogradu)?

369
LEGO reviews / Re: 8070
« poslato: Decembar 11, 2012, 03:27:11:posle podne »
Хвала на брзом одговору, видео сам да је ово на сликама само прелиминарна верзија. :) Ја сам нов у раду са Техник сетовима, иако сам релативно \"стар\" - ове године сам се пре неколико месеци частио првим новим сетом после сигурно 15 година.

Овај комплет ми се допао на око, по великом броју делова (поготово корисних делова за разне механизме), а и механички, \"мењач\" је супер, а баш сам размишљао како би на сличан начин помоћу два или више мотора у некаквој мастер-слејв комбинацији могао да се обезбеди велики број потпуно аутоматских функција. Једино што сам у недељу увече кренуо на коцка.рс да га дефинитивно наручим за :santa: и видео да је отишао последњи примерак, па сам почео да се премишљам није ли то неки знак \"одозго\". :amazed:

370
LEGO reviews / Re: 8070
« poslato: Decembar 11, 2012, 02:44:03:posle podne »
Извињавам се због постовања у \"мртвој\" теми, али, ако је аутор још ту, занима ме колико је тешко модификовати овај модел након што се склопи? Читао сам о њему јер размишљам да га набавим, па сам наишао на тврдњу да је за убацивање погонског мотора потребно или раставити већи део модела или применити неке мало \"необичне\" захвате над појединим елементима.

371
Prodaja / Odg: BGF Radnja + Narucivanje novih/polovnih setova
« poslato: Decembar 11, 2012, 12:06:50:posle podne »
Pozdrav od novog korisnika. :)


Da li bi mogao da se naruči komplet 8070 (Supercar) i koliko bi to zadovoljstvo koštalo? :)

Stranice: 1 ... 21 22 23 24 [25]