Autor Tema: problemi  (Pročitano 13746 puta)

lion knight

  • Gost
Odg: problemi
« Odgovor #30 poslato: Mart 28, 2011, 10:42:04:posle podne »
Citat: \"Angeli\" post=2483
ranije, dok smo muvali cice putem mIRC-a...


Ranije? Neki od nas to rade sa zadovoljstvom (ili iz nužde) i dan danas... Živeo IRC :grin2:

Belgrade`s finest

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 1.349
    • Pogledaj profil
Odg: Vodič kroz pisanje poruka na forumu
« Odgovor #31 poslato: April 17, 2011, 04:22:41:posle podne »
Kada idem na kucanje \"brzog odgovora\" pozadina je crna, kao i tekst, sto je jako nezgodno. Jel mozete to da resite.
Име познатог научника Волта? Џонтра Дизни!

dugme

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 4.640
  • Pol: Muškarac
  • Štedite struju, imaćete više novca za LEGO.
    • Pogledaj profil
Odg: Vodič kroz pisanje poruka na forumu
« Odgovor #32 poslato: April 18, 2011, 09:39:28:pre podne »
Citat: \"Belgrade`s finest\" post=2853
Kada idem na kucanje \"brzog odgovora\" pozadina je crna, kao i tekst, sto je jako nezgodno. Jel mozete to da resite.


takav je template foruma i mi tu ne možemo ništa da uradimo...ko ga je pravio, prevideo je tu opciju...

koristi opciju \"odgovor na temu\" ili \"odgovor\" (na poruku) i nećeš imati problema...mada ja upravo koristim opciju \"brzi odgovor\" i lepo vidim slova koja su solidno tamnija od pozadine foruma...

Belgrade`s finest

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 1.349
    • Pogledaj profil
Odg: problemi
« Odgovor #33 poslato: April 24, 2011, 10:51:11:pre podne »
Kada ce biti resen problem sa kolacicima? Iritantno je 4-5 puta dnevno kucati username i sifru.. Sto ne olaksate rad korisnicima?
Име познатог научника Волта? Џонтра Дизни!

przulj

  • Gost
Odg: problemi
« Odgovor #34 poslato: April 24, 2011, 03:05:49:posle podne »
Probleme koje navodiš nemamo svi. Moguće je da zavise od browser-a i njegovih podešavanja.

Sale

  • Član kluba (redovni)
  • Hero Member
  • *
  • Poruke: 2.276
    • Pogledaj profil
Odg: problemi
« Odgovor #35 poslato: April 24, 2011, 04:51:54:posle podne »
Jeste, Opera (koju i ja koristim) pravi takve probleme.
Paralelno imam i FFox i on ne pravi taj problem.
Činjenica je takođe da do pre par meseci ni sa Operom nisam imao tu vrstu problema...
I only work in black.
And sometimes in very, very dark...black!

aca

  • Gost
Odg: problemi
« Odgovor #36 poslato: Jul 01, 2011, 10:37:24:pre podne »
Зашто нигде не могу да \"подесим свој пол\" (ала глупо звучи ова реченица)?

Angeli

  • Gost
Odg: problemi
« Odgovor #37 poslato: Jul 01, 2011, 02:51:21:posle podne »
Citat: \"Alexander.RU\" post=2939
Paralelno imam i FFox i on ne pravi taj problem

eji i ja koristim firefox i imam problem :) a koristim najnoviju verziju :)

Citat: \"aca\" post=3597
Зашто нигде не могу да \"подесим свој пол\" (ала глупо звучи ова реченица)?


pa zato sto ti je to dato na rodjenju i to ti je sto ti je (mada postoji opcija podesanjavanja, ali puno kosta i ne bih je preporuciovao :))
heheh nisam mogao da odolim :D :D :D :tongue2: :laugh:

Acidum

  • Član kluba (redovni)
  • Hero Member
  • *
  • Poruke: 2.292
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
Odg: problemi
« Odgovor #38 poslato: Jul 01, 2011, 09:48:04:posle podne »
Citat: \"Angeli\" post=3601
Citat: \"aca\" post=3597
Зашто нигде не могу да \"подесим свој пол\" (ала глупо звучи ова реченица)?


pa zato sto ti je to dato na rodjenju i to ti je sto ti je (mada postoji opcija podesanjavanja, ali puno kosta i ne bih je preporuciovao :))
heheh nisam mogao da odolim :D :D :D :tongue2: :laugh:


БАААХАХАХАХАХАХА!!!
А ја се јееедва суздржавам откако сам прочитао!

Пази, пол ти је у складу са именом већ подешен, пише ти Члан...
...и нестадох у измаглици...

aca

  • Gost
Odg: problemi
« Odgovor #39 poslato: Jul 03, 2011, 08:13:50:posle podne »
Знао сам да ће бити зафрканције, али нисте схватили питање:

Иконица испод имена - пише \"Пол: непознато\" за мене и за још неке зланове, али не за све! Зашто?

Angeli

  • Gost
Odg: problemi
« Odgovor #40 poslato: Jul 03, 2011, 09:36:00:posle podne »
naravno da smo shvatili pitanje ;)
--
eh, stvarno, nisam primetio da ti to pise za pol :)
ustvari, nisam primetio da uopste postoji to :)

sad bi ti meni trebalo da napises: \"Elementary, my dear Watson\" :)

aca

  • Gost
Odg: problemi
« Odgovor #41 poslato: Jul 04, 2011, 07:18:36:pre podne »
Citat: \"Angeli\" post=3616
naravno da smo shvatili pitanje ;)
--
eh, stvarno, nisam primetio da ti to pise za pol :)
ustvari, nisam primetio da uopste postoji to :)

sad bi ti meni trebalo da napises: \"Elementary, my dear Watson\" :)


Ма тужићу вас све администратору :angry:

Шалу на страну, ово је ипак питање за њега.
А можда се пол \"додељује\" само онима које админ познаје лично (ја сам у ствари мали зелени :sick2: хермафродит из галаксије Андромеда)?!

dugme

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 4.640
  • Pol: Muškarac
  • Štedite struju, imaćete više novca za LEGO.
    • Pogledaj profil
Odg: problemi
« Odgovor #42 poslato: Jul 04, 2011, 07:43:24:posle podne »
A sada ozbiljan odgovor na ovo pitanje...
Kad je forum bio mlad, i dok smo još učili kako da iskoristimo mogućnosti koje sat daje, bilo je moguće da se takva informacija ubaci. Posle toga je ubačen community builder plug in, kako bi bilo moguće slanje privatnih poruka među članovima, tako da se ta opcija u profilu izgubila za novoregistrovane korisnike, a ni stari korisnici ne mogu taj podatak više da izmene...

glavni administrator će u skladu sa svojim slobodnim vremenom pokušati da to ručno izmeni u kodu, al ne zna se kada.

toliko od mene

:ninja:

aca

  • Gost
Odg: problemi - питања за администратора
« Odgovor #43 poslato: Jul 13, 2011, 07:10:46:pre podne »
[ol]
  [li]Да ли при слању свих порука може да се дода дугме \"preview\" (преглед), пошто ми се често дешава да пошаљем поруку, установим да није лепо сложена па идем на измене? :confuzed2:
Ево, ову поруку сам пет пута мењао...:bored: [/li]
  [li]На страни где су статистике пише \"Vrh 5 ...\". То је дослован превод са енглеског, а мени много личи на Врх, тебра. Да ли би то могло да да се промени?[/li]
[li]Да ли уређена листа (као ова) треба да испише бројеве? Мени нешто не успева...!?[/li]
[/ol]

dugme

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 4.640
  • Pol: Muškarac
  • Štedite struju, imaćete više novca za LEGO.
    • Pogledaj profil
Odg: problemi - питања за администратора
« Odgovor #44 poslato: Jul 13, 2011, 08:34:39:pre podne »
postoje dva preview dugmeta koja mogu da se koriste uvek. ja ih uvek uključim na početku pisanja poruke i onda sve lepo ispratim kako i šta izgleda...mada može da se uključi i na kraju pisanja, i vidi rezultat...zavisi kako kome odgovara...
što se tiče vrh 5, to je tako po default-u, onaj ko je pravio ovaj forum, tj njegov prevod, i mi tu ne možemo ništa...uređena lista bi u teoriji trebalo da ima redne brojeve ispred svojih elemenata, al i to je nešto što nije do kraja odrađeno u kunena forum-u koji koristimo...