E сад, пошто више немам жутих коцкица, штајга је привремено запостављена док не стигне контигент из Швабије. По трећи и задњи пут сам порушио таверну, која је била цик-цак, дакле не модуларна. Сад је тотално модуларна јер сам ушао у тај стил градње.
Наређали се гангстери испред Кафане, договарају се кога ће да опљачкају или ликвидирају. Изнад њих лепо стоји натпис колико коштају пивске-винске туре
Слика из даљине
Изглед интеријера таверне, још ћу мало да пицаним. Свеће на столовима дају неки шмек, а зелено су салвете
И са стране, где се на степеницама види радио касетофон, а испред на истим је гувернанта, а иза ње циганка-гатара. Ово сам поставио јер сам решио стари проблем са плафоном. тј. када се неко пење, не сме ниједног момента да удара глава у плафон. избацио сам брикове као подлогу, сад користим само плоче - и пун погодак. тек када ставим први спрат, види се и даље лепо гувернанта
клиња се сакрио иза зида, који је уједно тајни пролаз за бекство
клиња се окренуо и нема га више
Таверна се и званично зове \"Капетанова кћи\" по овој заставици испред улаза
овде се види изглед степеница и како сам решио проблем
изглед одвојеног дела првог спрата - модулара и конобарице на степеницама
матори отац једе с клинцем док га жена служи рибом
изглед унутрашњости. оно с зебрином кожом је табуре
изглед како је кад се спрат набуџи на приземље
и како се лепо види гувернанта из приземља, кад се модулари споје
а ове задње три фотке, кад се споји и трећи модулар. тај трећи представља кухињу, која ће бити садржајна с шпоретима и осталим. када то буде готово урадићу таван с малим затвором за неплатише и кров
модулар на дну има спојице као и сваки, па се може спојити на Гранд Емпориум или Градску већницу, јер градим модуларе у низу