Moji Glasovi idu
7 3 poena! Svidja mi se to sto su korisceni standardni delovi koje najverovatnije vecina ima.Sjajno odradjen rad!Mislim da ce osoba koja je ovo napravila vrloceniti srchitecture setove.
2 2 poena!Svidja mi se resenje za kipove ,a i ORIGINALNOST ,sto ne mogu reci za ovaj rad u vecoj skali,kome nista ne fali ,ali previse ide na gore i moglo je tu svasta da se uradi,jednostavno me nervira to sto je samo brick na bricku ,sto jeste slucaj i sa radom u mikroskali ,ali mikroskala je teza od vece..Ovaj u vecoj skali jemeni dosadan i samo pokazuje da osoba koja ga je pravila ima puno delova ,ali ja tu ne vidim ni originalnost ni zanimljive tehnike ...sto ne mogu reci za rad u mikro skali koji ima snot i vrlo interesantno resenje za kipove
1. rad 1 poen zato sto je prvi rad ,ima boje ,pobednik je u dobroj skali u poredjennju saminifigom sto se ne moze reci zadrugog pobednika koji izgleda preveliko.Nekako mi se svidja kako je jednostavan rad ,ali opet ko god da ga pogleda vidi da je pobednik .Takodje ,imamo zelenilo i to nekako razbija dosadne boje.Moglo je tu svasta da se uradi ,ali ja mislim da je zasluzena nagrada zato sto je prvi rad i zato sto je originalan!
Ja ocenjujem radove po originalnosti ,upotrebi delova i vestini.