Autor Tema: Zidane`s creations  (Pročitano 81465 puta)

zidane

• Administrator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: Zidane`s creations
« Odgovor #480 poslato: Decembar 08, 2024, 02:44:29:posle podne »
Jedna kreacija, ali sa nekoliko razlicitih izgleda. Koristio sam custom zastave koje sam sam napravio kako bi kreacija dobila pravi look&feel.

zidane

• Administrator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #481 poslato: Decembar 08, 2024, 02:47:01:posle podne »
Jos malo custom delova, specijalni posebno napravljeni plaštovi.

legomanijak

• Administrator
  • Hero Member
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #482 poslato: Decembar 09, 2024, 05:26:09:posle podne »
Tvrdjavu/e sam vec hvalio ali nije zgoreg da se ponovim. Jednostavno i efektno, zastave vrhunski uradjene i nemerljivo doprinose izgledu moca.
Plastovi su fenomenalni  :love: Od kog su materijala? Koliko traje izrada jednog i kakav je postupak ako nije tajna?

zidane

• Administrator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #483 poslato: Decembar 10, 2024, 08:56:15:pre podne »
Hvala Luka na lepim komentarima. Da i ja mislim da nekada zastave i sitni detalji zaista prave veliku razliku izmedju prosecnog i veoma efektnog.

Što se tiče plaštova, oni su izrađeni od fine tkanine i imaju veoma sličan look and feel kao originali. Recepturu još nisam spreman da otkrijem, ali javi ako te neka varijanta zanima da ti napravim. Posebno mi se sivđa varijanta koju sam pravio za svoju armiju forestmana, u pitanju su dvobojni plaštovi. Unutra su crveni a spolja su tamno ili svetlo zeleni. Crvena se uklapa sa aplikacijama na samim figuricima, okovratnik i ruke, tako da im bas dobro stoje.

A evo i detalja koje sam slikao neki dan...

Dylan666

• Član kluba (redovni)
  • Full Member
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #484 poslato: Decembar 14, 2024, 10:03:02:posle podne »
Па ово је феноменално!  :love: Браво!
Плаштови су ми победили.

zidane

• Administrator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #485 poslato: Decembar 15, 2024, 04:40:23:posle podne »
Moc koji sam relativno skoro radio. Model team je i danas jedna od mojih omiljenih tema. Za vreme kada se tema pojavila, po detaljima dimenzijama i svim ostalim parametrima potpuno je iskakala od svega do tada viđenog.

Po uzoru na set 5580 MT Highway rig, napravio sam u minifig skali moju verziju.

legomanijak

• Administrator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #486 poslato: Decembar 21, 2024, 11:47:57:pre podne »
Forestemeni sa dvobojnim plastovima crveno/zelena su prava bombona  :love: Ocekujem da lego mazne ideju i ubaci takvog figa kao CMF u najskorije vreme.

Rekreacija 5580 je instant prepoznatljiva, svi bitni detalji su tu. Par nekih zamerki bi bile da bih prednje tockove gurnuo jos za stud unapred i spustio farove (skines ove prazne antena holder-e i samo zarotiras za 180 stepeni farove. Nesto mi se cini da si koristio tu clip konstrukciju bas zbog neckanja da li da idu gore ili dole :wacky:).