Jedan mini izveštaj:
Bio sam na otvaranju prvog dana. Prodavnica se otvarala u 9:30, ja sam stigao u 9:22 i bilo je oko 150 ljudi ispred mene u redu, ali na sreću svi su uspeli da uđu i nije bilo tako strašno gužva.
Ko je imao pozivnicu mogao je uzme 2 poklona - prvi je flamingo koga nosiš kući nakon što ga sastaviš u prodavnici
Drugi je chima polybag, koji se dobije kao zamena za pozivnicu na otvaranje prodavnice.
Prodavnica je organizovana kao i svaka lego store - mada sam bio samo u još jednoj, ali tako mi izgleda gledajući slike po netu
Od sklopljenih setova meni su zapali za oko Arkham asylum i naravno Tower of orthanc, koji izgleda mnogo mnogo bolje uživo nego na slikama i video klipovima.
Ne znam da li je mapa prodanvica tog šoping centra apdejtovana ali prodavnica je na prvom spratu pored Peek&Clopenburg. Što se tiče stizanja do tamo, ko ide autoputem za jug, treba samo da izađe na izlazu za SCS, a ko ide iz centra grada, najjednostavnije je ući u lokalni voz za Baden, staje kod opere, i izaći na stanici kod šoping centra.