Poslednjih par dana radio sam na MOC železničkoj stanici.
Jeste da imam mislim 3 zvanična seta Train station (iz 1991 pa nadalje)
ali u skladu sa mojim stremljenjima da idem na MOCovanje svega zašta imam materijala uradih i ovo:
Još jedna fotka prednje strane
PS neću se opet izvinjavati zbog dosta lošeg kvaliteta slika. Uvek mi je preče nešto drugo od toga da malo uložim u foto opremu. Ali jednog dana , nadam se
Većina MOC Zgrada koje sam uradio nema enterijer (štednja, osim Uvrnutog solitera). Ova stanica takođe ima urađen enterijer. Krov se ne podiže kao kod Lego modulara pa sam slikao malo kroz staklo.
Na ovoj slici se vidi izlaz na perone, sa postavljenom pokretnom preprekom (bela auto vrata) za čekiranje pre prolaza na perone:
Desna strana zgrade , čekaonica i plakar sa "sefovima" za čuvanje stvari dok se čeka na polazak na voz (video na zagrebačkom kolodvoru, nisam primetio na našoj nažalost raspaloj gl. železničkoj)
Pogled kroz staklo kontrolne sobe na spratu:
Pogled na levi deo zgrade gde je biletarnica, pošta i stub sa info materijalom i besplatnim novinama
Zadnja strana stanice (dolazni/odlazni peroni)
I pred kraj ovog predstavljanja mog najnovijeg MOCa, meni naročito draga, nastrešnica dolaznog i odlaznog perona:
ps dumao sam dumao kako da uradim isti, od limitiranog izbora kockica , i setih se ovih polu cilindara koje sam nabavio u prvom Bulk-u. Po mom skromnom mišljenju, kranji proizvod je ispao više nego dobar.
Još jedna slika:
Pogled odozgo na nadstrešnicu:
I na kraju ovog predstavljanja mog novog MOCa, dodaću da razmišljam da napravim peron/e ali sam za sada iscrpeo kreativni elan, pa će to malo sačekati