"Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 120 dana."
Opasno sam zapostavio ovaj thread :/ No, bilo kako bilo, da se zahvalim ne svim lepim predhodnim komentarima i da prezentujem neke stvari, koje su neki od vas vec imali priliku da vide, a na kojima sam radio u poslednje vreme:
1. Spring Steam - Steampunk MOC zasnovan na Japanskog kulturiU ovom MOC-u Kuma (japanski za medved, prim. aut.), samuraj veteran, mora da predje poslednju prepreku pre nego sto moze da uziva u svom omiljenom jelu - ramenu. U ovom MOC-u posebnu paznju sam posvetio pagodi, koju sam namerno napravio da bude kitnjasta, sa sto vise detalja, kako bi odgovarala nekoj mojoj viziji Steampunk-a, iako boje mozda vise odgovaraju original pagodama nego Steampunk kreaciji.
Fun fact - macka je zapravo iz Japana : )
2. Winter Steam - Steampunk MOC zasnovan na VikinzimaU drugom MOC-u camac (longboat) se snabdeva na stanici, koja je izgradjena na temeljima hrama nepoznatom bogu, iz ere kada su "ljudi" jos verovali u takve stvari. Ovoga puta je sam camac antiteza Steampunk estetici samoga MOC-a.
Ideja je bila da napravim po jedan MOC za svako godisnje doba, ali nisam uspeo na vreme da iz-moc-ujem masinu za razvlacenje vremena : )
Kao i uvek, svi komentari, kritike i sugestije su dobrodosli : )