Autor Tema: Nokia aplikacija Skockani  (Pročitano 1458 puta)

dugme

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 4.640
  • Pol: Muškarac
  • Štedite struju, imaćete više novca za LEGO.
    • Pogledaj profil
Nokia aplikacija Skockani
« poslato: Decembar 28, 2011, 08:59:20:pre podne »
Samo da vas obavestim da je od danas dostupna aplikacija za nokia telefone, koji imaju mogućnost instaliranja aplikacija iz ovi store-a...

Aplikacija pokazuje najnovija dešavanja na forumu i sajtu...

link do aplikacije

Hexx

  • Gost
Re: Nokia aplikacija Skockani
« Odgovor #1 poslato: Decembar 28, 2011, 01:04:51:posle podne »
Nadam se da je manje bagovita nego sajt :tongue2:

Angeli

  • Gost
Re: Nokia aplikacija Skockani
« Odgovor #2 poslato: Decembar 28, 2011, 05:21:46:posle podne »
sta pricas, meni sajt fantasticno radi, sem sto moram stalno da se ulogujem, ali mi pamti username i sifru, pa to i nije neki problem, jedan klik :)

nemam nikakvih zamerki, sem sto je mozda prozor uzi od ostalih foruma, a to se ogleda samo u tome sto tamo negde tri fotke u redu ovde budu dva reda, nista vise :)

Mirketz

  • Gost
Odg: Re: Nokia aplikacija Skockani
« Odgovor #3 poslato: Decembar 28, 2011, 08:24:30:posle podne »
To za logovanje sam i ja imao problem. Al sam nasao stvar koja mi je pomogla. Ne ides na forum, pa se logujes ono gore, nego ides direktno na prijavu sa leve strane i onda te zapamti ;)

Hexx

  • Gost
Re: Nokia aplikacija Skockani
« Odgovor #4 poslato: Decembar 29, 2011, 05:20:47:pre podne »
To i što mi na svaki recimo 10ti klik na neki link javi error od 500 cola... Neki error-500-ne-mož\'-louduje-štagod...
Jel\' se to samo meni dešava?

Miroslav

  • Jr. Member
  • **
  • Poruke: 81
    • Pogledaj profil
Odg: Nokia aplikacija Skockani
« Odgovor #5 poslato: Decembar 29, 2011, 10:51:07:pre podne »
To se desi ponekad kada se server preoptereti, ali obicno se na prvi refresh pojavi stranica.
:pirate:

aca

  • Gost
Odg: Nokia aplikacija Skockani
« Odgovor #6 poslato: Decembar 29, 2011, 11:59:48:pre podne »
Ја заиста нисам имао никакав проблем вредан помена.

duke

  • Član kluba (redovni)
  • Hero Member
  • *
  • Poruke: 1.370
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
Re: Nokia aplikacija Skockani
« Odgovor #7 poslato: Decembar 29, 2011, 05:44:17:posle podne »
Kaze Nokia da nije predvidjen za E72 i N95 :sad:

dugme

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 4.640
  • Pol: Muškarac
  • Štedite struju, imaćete više novca za LEGO.
    • Pogledaj profil
Odg: Re: Nokia aplikacija Skockani
« Odgovor #8 poslato: Decembar 30, 2011, 02:30:30:posle podne »
Citat: \"duke\" post=7757
Kaze Nokia da nije predvidjen za E72 i N95 :sad:


ne znam u čemu je problem, pošto pri pravljenju aplikacije, nema nigde podešavanje za koji se telefon pravi...a kad na ovi store-u, na kompu promenim telefon u e72, on izbacuje aplikaciju kao moguću za korišćenje na tom modelu... :confuzed2:

vasa

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 1.755
    • Pogledaj profil
Re: Odg: Re: Nokia aplikacija Skockani
« Odgovor #9 poslato: Decembar 30, 2011, 05:15:48:posle podne »
Isto je i sa mnom.Imam nokia 3500 classic ,kupljen pre 4 godina(iste godine je izasao) ,a placen 150 tadasnjih eura i ne mogu da preuzmem aplikaciju.
Da li je ovo samo za one na dodir?

dugme

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 4.640
  • Pol: Muškarac
  • Štedite struju, imaćete više novca za LEGO.
    • Pogledaj profil
Odg: Nokia aplikacija Skockani
« Odgovor #10 poslato: Decembar 30, 2011, 07:53:46:posle podne »
ja imam touch screen i kod mene radi...mislim da mi je os s60v5

Emerald Night

  • Član kluba (redovni)
  • Hero Member
  • *
  • Poruke: 1.018
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
Odg: Nokia aplikacija Skockani
« Odgovor #11 poslato: Decembar 30, 2011, 08:36:37:posle podne »
Na E72 je starija verzija S60V2, evo probao sam upravo sa S60V3 i radi normalno.

duke

  • Član kluba (redovni)
  • Hero Member
  • *
  • Poruke: 1.370
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
Re: Nokia aplikacija Skockani
« Odgovor #12 poslato: Decembar 30, 2011, 08:50:50:posle podne »
Uspio sam po uputstvu autora :wacky:
Otisao sa fonom na OVI store, skinuo i instalirao.
Radi na E72!!!