Autor Tema: lego zmaj  (Pročitano 2157 puta)

Angeli

  • Gost
lego zmaj
« poslato: Januar 25, 2012, 09:39:12:pre podne »

Sean and Steph Mayo (Siercon and Coral) su dragi prijatelji koji uvek nanovo iznenade sa svojim mocevima. Inventivno koriscenje delova koji nam ne bi pali na pamet su njihov prepoznatljiv znak. Da se pohvalim, prave Drow avatara za mene :) u njihovom Flickr nalogu i na eurobriksu mogu se naci avatari koji su pravili za drugare :)

Ako se secate, poslali su par olifanta za poslednju izlozbu, ali sobzirom da zbog tehnickih problema nisam bio, nisu bili ni ultra mega giga slonovi :)


Takmicenje Lego Zmajeva je izazov upucen svima, dobio sam poziv da okupim svu bratiju iz Srbije i da ih obavestim ;)

pravila su jednostavna, napraviti zmaja od lego kockica ;)
nagrade su setovi 2521 za prvo mesto, 2509 za drugo i 2260 za trece :)
sobzirom da su drugari, ako neko od nas dobije nagradu, set mogu da izbace iz kutije i posalju ga kao \"used bricks\" tako da nece biti carine na nagradu :)

takmicenje je od 22. jan do 29. feb, a sem prva tri mesta, bice i tona utesnih nagrada ;) znajuci njih, verujem da nece biti zmaja koji je iole inventivan i prepoznatljiv, a da nije nagradjen.

vise informacija mozete naci ovde

evo par zmajeva koje su oni napravili, cisto da znate sta vole:Angeli

  • Gost
Re: lego zmaj
« Odgovor #1 poslato: Februar 26, 2012, 08:50:37:pre podne »
samo da vas podsetim da ima jos samo par dana do kraja roka za kacenje zmaja ;)
mislim da nece biti problem, svog zmaja sam napravio u bukvalno par sati, uz gledanje filma i zamajavanjem sa jos gomilom drugih stvari ;)

ne mora postojati scena u koju ce te ga staviti, dovoljn oje da je samo zmaj, na stolu ;)

poznajuci ih, vole upotrebu blesavih delova i vole scene ;) tako da ako si vec napravio sjajnog zmaja, napravi i neku scenu, pomocice da osvojis nagradu ;)