kovcacnica bas bas izgleda mocno
kad budes radio review, aj usnimi kako svetli normalno, kako u mraku i sl, bas me zanima
Takodje, a to sam provalio tek kada sam dobio jednu tu kosu sa usima, ona pasuje sa skoro svim oklopima! Sjajno, sobzirom da legolasova ne pasuje jer je uz telo - sto je sjajno, jer sad orkovi (ili orci?
mogu nositi raznorazne oklope i izgledati bas zeznuto
Nikad nisam imao zelju da skupim odredjenu tematiku, do sada
lotr nadmasuje moja ocekivanja, skrpio sam neku crikavicu i uzeo jednog zelenog orka, jednog urukhaia i gimlija (sve najjeftinije), i Djole (bg-warrior) je razvalio sa dizajnom - bas moj tip tamne fantazije; eh da je srece pa da mu sledeci zadatak (uz nastavak lotr-a) bude npr jedan talas monster fajtersa ili fantasy figure u kolektibl minifigurinama
Verujem da bi on mnogo mocnije napravio npr vilu iz serije 8
Elem, kao sto rekoh, imam veliku zelju da pokupujem lotr setove, i jedno 50 battle-pack-ova i napravim jednu dobru borbu ispred helm\'s deep-a
E da, ako nista ne budu mutili, pobedicu na onom takmicenju, tako da cu dobiti helm\'s deep, iako ne znam sta cu raditi sa sivim kockicama, ali radujem se minifigurinama
i radujem se Sauronu, njegovom oklopu i kacigi (i malju:), e za to stvarno imam OGROMNA ocekivanja:)