ja volim roze, to znaci da nisam pametan?
Pogresan covek i u vrlini nadje manu, i jos se nije desilo da je postojalo bilo sta na ovom svetu, a da nekome nije iblo ruzno, uvredljivo, nemoralno, politicki, etnicki, seksisticki i religiozno nekorektno, itd itd itd
Cinjenica je da muskarci i zene nisu isti
A da ne bih generalizovao, koristicu sebe i svoju devojku: Ja sam jaci, ona je savitljivija; bolje podnosim hladno, ona toplo, jednom kad budemo imali decu, ona ce ga roditi, i ona ce ga dojiti. Tamponi su potrebni samo njoj. Njena tolerancija na bol je veca nego moja. Njena kosa je jaca od moje
itd itd itd Sobzirom da su muskarci jachi do devojaka, postoje profesije koje su im lakse. Veruj mi, profesionalni ronioc, varilac - lakse je tipu, ma koliko devojka bila jaka:) Devojchice vole pastelne boje, i posmatraju kroz ruzicastu prizmu zato sto su srecne.
Samim tim sto su setovi od normalnih kockica, a ne od 4 ogromne, devojke koje grader moraju da razmisljaju, tako da ono \"bolje da se ne pregreje mozak\" pada u vodu
\"Kako da privuchem muskarca i budem sve sto on zeli\" je pravilan pristup, i polovina novcica, druga je za muskarce i glasi \"kako da privucem zenu i budem sve sto zeli\" - zasto ne, ako ce je to uciniti srecnom?
btw, to sto su devojchice u njima i sto su roze, ne znaci da su za devojchice
da kupujem setove uzimao bih prvo njih, zbog cudnih boja
a kornjache su za supu