Autor Tema: Vasini MOC-ovi  (Pročitano 189190 puta)

dr.zli

• Član kluba (počasni)
  • Hero Member
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
Re: Vasini MOC-ovi
« Odgovor #510 poslato: Februar 08, 2013, 10:18:16:posle podne »
detektujem ljubavne probleme :wacky:
Inace su sjajni stikeri, bolji su od nekih printova koje sam video :grin2:
Za pinca nemoj da se nerviras, ruzno je to vozilo. Jedva cekam da vidim gotovu pragu, ja sam bio u PVO :grin2:
A Lion doesn't concern itself with the opinions of sheep

“In the beginning of a change, the Patriot is a scarce man, Brave, Hated, and Scorned. When his cause succeeds however,the timid join him, For then it costs nothing to be a Patriot.”

Belgrade`s finest

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #511 poslato: Februar 08, 2013, 10:35:43:posle podne »
PVO koji je skidao F117 Steltove, B2 Spirit Bombere i naravno Shuttle Tiridijume s neba? :)
Име познатог научника Волта? Џонтра Дизни!

dr.zli

• Član kluba (počasni)
  • Hero Member
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #512 poslato: Februar 08, 2013, 11:11:02:posle podne »
ja sam raketas :grin2: mi volimo da cucimo u sumarku sa strelama :wacky:

“In the beginning of a change, the Patriot is a scarce man, Brave, Hated, and Scorned. When his cause succeeds however,the timid join him, For then it costs nothing to be a Patriot.”

TechnicKing

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #513 poslato: Februar 08, 2013, 11:54:55:posle podne »
Moj kum je,tacnije njegova jedinica je skinula jedan stelt ili ti nevidljivi avion,tako da sam ponosan po pitanju toga.Uf te rakete svuda lete.:cool2:
Stikeri za nemce su objasnili ambulanta je ok.E sad nije ti nesto aerodinamican taj kamion ali jedva cekam sutra da vidim to cudo.:grin2: :amazed:

BTW dr.zli sad mi je jasno sto volis SW.:devil2: :tongue2:
Oni koji misle da je avantura opasna,neka pokusaju sa rutinom:ona ubija mnogo brze.:)

If you’re not willing to risk, you cannot grow.
If you cannot grow, you cannot be your best.
If you cannot be your best, you cannot be happy.
If you cannot be happy, what else is there?

Jos jedan moj ajde recimo hobi:
http://mojepricebytechnicking.blogspot.com/

vasa

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #514 poslato: Februar 09, 2013, 09:00:32:pre podne »
Evo i Perage.Glavni problem mi je bio da nadjem slike vozila posto ga nema na sajtu nase voske.(ne koriste ga vise :sad: )
OVO JE JSO UVEK PROTOTIP ,ima mnogo mana! Mislim da je prevelik ,nema vrata niti prostor da se stavi cikica u kabinu ,nema 6 nego 4 tocka itdd.
Kada sam video slike, nisam hteo da pravim zato sto je previse slozeno , ali gvavni razlog za pokusavanje je ovaj ogroman prednji deo.Bas sam hteo da  vidim kako bi se uklopio ovaj veliki 4x3 deo.
Evo slika http://www.flickr.com/photos/legovasa/8457110645/in/photostream http://www.flickr.com/photos/legovasa/8457110377/in/photostream/
Kao sto rekoh ,jos uvek je prototip
BTW dr zli br. 1 ne ,nema devojaka
           br. 2 cool

Acidum

• Član kluba (redovni)
  • Hero Member
  • *
    • Pogledaj profil
Odg: Vasini MOC-ovi
« Odgovor #515 poslato: Februar 09, 2013, 09:26:10:pre podne »
1. O dekalima ne vredi više trošiti reči... Skidam kapu... :nerd:
2. Pinc je nažalost još ružniji nego i u prirodi, i totalni je fail...možeš ti to bolje! :wink2:
3. Scena ne postoji, flickr kaže no-no... :bored:
4. Praga izuva!!! Ali apsolutno izuva!!! :love:
5. Sviđa mi se tematika kojom se sada baviš (doduše sviđala mi se i prethodna, a i sledeća obećava)! :nerd:
6. I nepostojanje devojke se ubraja u problem sa istom... :tongue2:

PS
7. Ja sam bio u Vazdušnom Osmatranju i Javljanju! Jedan P-16 molim... I komandu kabinu sa vertikalnom situacionom pločom uz to...
...и нестадох у измаглици...

vasa

• Hero Member
    • Pogledaj profil
Re: Odg: Vasini MOC-ovi
« Odgovor #516 poslato: Februar 14, 2013, 03:00:56:posle podne »
Hvala
Sva vozila su bila totalni fail ,a ni ova nova verziaj Prage nije nesto ,ali ipak cu da vam pokazem. Nema bas puno mana ,vrlo je cvrst model ,ali nekako nije dovoljno ,,elegantan,, za mene.Hteo sam da ima puno funkcija ,ona koju sam ostvario je da moze da skrece zahvaljujuci prednjim tockovima.Ideja je bila i da imam mali zupcanik koji kad bi se okretao ,onda bis e ceo top okretao ,ali od toga nema nista ,barem za sad.U kabini ima mesta samo za jednog cikicu.Stavr koja me najvise nervira je bedan i nerealistican izgled haube.ODVRATNA JEEE
Na zalost puno toga u vezi sa ovim vozilom mi ej jos uvek nepoznato ,nemam ideju kako li je enterijer izgledao ,niti detaljnu konstrukciju topa sto se okrece.
http://www.flickr.com/photos/legovasa/8473800832/in/photostream/
http://www.flickr.com/photos/legovasa/8473796548/in/photostream/
http://www.flickr.com/photos/legovasa/8472704073/in/photostream/
Pravim i figurice za buducu dioramu.Ovde imate ovk teroristu ,naseg granicnika ,normalne vojnike i jednog policajca u panciru sa slemom.
http://www.flickr.com/photos/legovasa/8472702527/in/photostream/
Gledam da ponovo napravim Pragu ,da bude jos elegantnija i igrivija.

dr.zli

• Član kluba (počasni)
  • Hero Member
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #517 poslato: Februar 14, 2013, 03:37:33:posle podne »
Ja rekoh da sam sluzio u pvo, jel? Kontaktirao sam g-dina kapetana Branka Opacica koji je sluzio na prag da pokusa da ti nabavi neku sliku, dotle ovo:

TT karakteristke i slike
http://www.russianmilitary.co.uk/details.php?headers=land&sub_headers=ARMOURED%20WHEELED&id=204

dosta tehnikalija
http://www.militaryphotos.net/forums/showthread.php?144088-PLDvK-53-59-Jesterka-Looking-for-orig-pics-or-videos!

EDIT:
Kaze Opaki da je sve rashodovano, cao dovidjenja... :(
napisao si da su oborili dosta modernih stelt aviona na flcr-u sto nije tacno, praga se koristla u dejstvma protv a-10 i moja jedinica je oborila 2 potvrdjena aviona. Takodje, top se obara dovoljno nisko a i ako je nateras unazad na brdasce mozes da dejstvujes po pesadiji. Nuff said. :speechless:
F-117 je gadjan iglom, pa kad je napravo manevar koji ga je dovoljno otkrio dotukla ga je odbrana grada beograda sa starim ruskim raketama ;)
Raketasi jedino valjaju, sve ostalo je cista boranija :grin2:

vasa

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #518 poslato: Februar 14, 2013, 04:22:58:posle podne »
HVALA PUNOOOO!!!!
Ovo je od tolike momoci Nisam ni znao da se top moze odvojiti od kamiona! Ispravio sam gresku na flickeru .Ne razumem se uopste u vazduhoplovstvo ,a negde sam procitao tu gresku za pragu ,ali nema veze.Jos jednom ,PUNOOO TI HVALAA!

dr.zli

• Član kluba (počasni)
  • Hero Member
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #519 poslato: Februar 14, 2013, 08:13:50:posle podne »
i ako bih smeo da predlozm, slobodno ga napravi vecim, ovaj model ti je mali u odnosu na minifig :wink2: moci ce i da se detaljise bolje

vasa

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #520 poslato: Februar 14, 2013, 08:30:16:posle podne »
Valjda svi znaju da su mi najdraza sto manja vozila ,ali ako bivsi operativac tako kaze ,onda cu da ga napravim vecim . (pokusacu zato sto sam vrlo kratak sa delovima a mesanje boja ne dolazi u obzir

dr.zli

• Član kluba (počasni)
  • Hero Member
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #521 poslato: Februar 14, 2013, 08:36:11:posle podne »
napravi koncept u Lego digital designer-u, vidi koji ti delovi jos trebaju pa da narucujemo ;) Obrati paznju na zajednicka narucivanja u delu za clanove kluba, imacemo neke sjajne dilove... :grin2:

vasa

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #522 poslato: Februar 15, 2013, 07:40:18:pre podne »
Mrzim ldd.Od toga nema nista ,ali ovako znam koji mi delovi trebaju ,koje najcesce koristim.Zajednicka narucivanja ,voleo bih ,ali slab sam sa parama ,to tek kad zavrsim skolsku godinu poa krene za uspeh ,za rodjendan itd.

aca

• Gost
Odg: Vasini MOC-ovi
« Odgovor #523 poslato: Februar 22, 2013, 01:07:52:posle podne »
Супер су ти МРДови и минифигурице, као и обично!

vasa

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #524 poslato: Mart 10, 2013, 10:24:25:pre podne »
Odavno nista nisam napravio! Resio sam da potpuno promenim stil ,prosto mi je dosadilo sve na isti nacin da pravim. :bored:
Sada pravim u stilu koji sami Lego dizajneri koriste ,da modeli budu igrivi,cvrsti,i da imaju onaj wow factor.
Radi se o novim ww1 modelima ,svi su iz srpske vojske ,a mogui da se koriste i za Balkanske ratove ,sto inace planiram da pravim.
Testirao sam izdrzljivost bacanjem modela ,a da bi bili igrivi ,stavio sam i flick fire GRANATE ,ne rakete :laugh: (za koje me je iskreno bas briga ,ali da su ovo zvanicni lego setovi ,morali bi da ih imaju )
BTW Kazite mi sta mislite o novom stilu drveca?

http://www.flickr.com/photos/legovasa/sets/72157632962682466/